renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

As vrea idei pentru proiectarea mobilei pentru o bucatarie lunga si ingusta

Buna ziua, As dori sa-mi fac pe comanda o mobila de bucatarie mov sus si crem jos,ce spuneti se potrivesc culorile tinand cont ca am o bucatarie lunga si ingusta cu lungime de 252 si latimea 160,imi place foarte mult movul si daca se poate sa-mi trimiteti niste modele de mobila lunga si incorporabila. Va multumesc mult astept raspuns.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Cred ca cel mai bine ar fi sa va ganditi ce obiecte electrocasnice aveti sau veti achizitiona si unde le veti amplasa; in special cele mai voluminoase: frigider, aragaz si hota, eventual masina de spalat sau masina de spalat vase (asta in functie de fiecare familie). Culorile pentru care ati optat sunt superbe! Va recomand sa alegeti electrocasnicele de culoare alba sau eventual gri; in niciun caz negre! Pentru ca spatiul este pe lungime, amplasati mobilierul pe unul din pereti, desfasurand pe verticala corpurile cu spatii de depozitare, storcator pentru vase (eventual ascuns de o usa ce se rabateaza in sus), spatii mai mult inchise, dar si polite unde sa puteti amplasa cateva elemente decorative. Pentru optimizarea spatiului, va sugerez sa faceti si o masa rabatabila, care fie este montata pe peretele opus celui cu mobila, astfel incat fiind inchisa sa se coboare in jos, iar cand este deschisa sa se sprijine pe 2 picioare ce se pliaza. De asemenea, va recomand sa amplasati 1-2 steckere pe peretele pe care este amplasat mobilierul pentru a avea facilitatea de utilizare a unui mixer, robot, etc. fara prelungitoare inestetice. Apeland la un atelier de mobila pe comanda, in portofoliul de lucru al acesteia veti avea destule variante de unde va puteti inspira asupra modelelor. Culorile alese pentru mobilier si combinatia sunt superbe!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobilier ,

Taguri:    mobila bucatarie,    comanda mobila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro