renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot asorta celelalte culori din living pentru a se potrivi cu canapeaua verde din velur?

Buna ziua! Va scriu pentru ca sunt intr-o dilema din care, vorba lui Caragiale, nu putem iesi. Si am vazut ca dvs aveti sfaturi foarte bune pe site. Vreau sa-mi mobilez livingul care are un parchet deschis in nuante de gri, bej, lila palid si alb, si geamuri termopan, mari cu rame wenge (asa am cumparat casa, eu nu le-as fi ales wenge, daca era dupa mine). Peretii sunt un crem galbui. Mi-a ramas inima la o canapea clasica, genul acela greoi din anii 80, din velur, de un verde superb, o nuanta intensa de muschi de padure, care, fara sa fie o nuanta deschisa, mie mi se pare luminoasa si plina de energie. pur si simplu, parca e culoarea vietii! De atunci ma tot gandesc cum as putea sa accesorizez camera ca sa se armonizeze cu canapeaua aceasta. Asa ca va scriu ca sa va cer o parere. Pot sa folosesc culori pale in rest, sau trebuie sa adaug alte culori puternice? oare ce nuante ar fi potrivite pentru fotolii, covor, perdele? Va multumesc! Nina

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    asortare culori,    culoare canapea,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro