renovat.ro

» » asortare mobila - Forum

asortare mobila

Vrei sa adaugi o intrebare?
Alegere culoare mobila si pereti in functie de parchet

Buna seara! Mi-a placut foarte mult acest parchet, as avea nevoie de un sfat in ceea ce priveste alegerea mobilei si ce culoare sa fac peretii. M-ati putea ajuta? Multumesc!

Sfaturi asezare mobila in casa si alegere culori

Buna ziua domnilor si doamnelor, as vrea sa mi spuneti cum ar trebuii sa-mi asez obiectele din casa ,ce culori sa aleg ?? In principiu as vrea sa pun parchet de o singura culoare ...nuante calde gri ,nisipiu, in living, dormitor, casa scarii ,hol,balcon, aceasi culoare de gresie in baie ,bucatarie si hol intrare pana la jumatate,(sa continui cu parchet)eventual si faianta ...sper sa nu fie monoton , voi colora un perete al scarii ce duce la etaj, mobila din lemn alba sau ivoir ,nu m-am hotarat inca , sa fie acelasi stil in toata casa ... Ascult,citesc cronici ...sunt praf...va rog sa-mi dati niste sfaturi, este o casa ce mi-am dorit-o de ...ani ,va multumesc anticipat !

Cateva sfaturi pentru alegerea culorilor peretilor si mobilierului

Buna ziua. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in alegerea culorilor pentru pereti si mobilier. Tamplaria pvc este nuc, usile nuc verona 2, parchetul nuc amer cu putina tenta de maro,galbui si gri. Ce culoare sa zugravesc camera bietelului si dormitorul nostru? Dar mobilierul? In living as dori sa zugravesc in doua culori. Aceasi dilema mobilierul si culoarea peretilor. Bucataria este open space lunga si ingusta. Fainta si gresia din bucatarie m-am gandit sa o iau crem, maro sau toscana. La fel si in coridorul de la intrare. Va multumesc.

Idei pentru amenajarea unui apartament cu tamplarie stejar auriu

Buna ziua, Sunt in curs de amenajare a unui apartament si am tamplaria pvc culoare stejar auriu, e un pic mai inchisa la tot apartamentul. Holul de la intrare are gresie crem, si este cu intrare directa in sufragerie, fara usa de acces, mobila din sufragerie este de culoare wenge. As dori 3 peretii de culoare crem si unul cafea cu lapte. Va rog sa ma ajutati ce culoare trebuie sa aleg pentru parchet, usile de interior, canapea , draperiile si covorul iar in bucatarie gresia este aceeasi culoare crem la fel si faianta. Ce culoare trebuie sa aleg pentru mobila si pereti. Multumesc anticipat.

Cateva sfaturi pentru amenejarea unui living de 32 mp in stil rustic

Buna ziua, Ma numesc Monoranu si as vrea daca se poate cateva sfaturi in privinta amenajarii unui living .Livingul are 6,30 m x 5.00 metri. Peretii sunt varuiti in alb la jumatatea peretelui din stanga care e de 6.30 metri am un simineu cu focar deschis, si mai am 2 masute mici din lemn sculptat , iar una dintre ele as vrea sa o asez intre doua fotolii. Acum daca dvstra ati putea sa-mi dati cateva indicatii ce mobila as mai putea pune in acest salon si pozitionarea lor tinind cont de faptul ca eu as vrea ceva rustic ,in speranta ca imi veti raspunde va multumesc

Ce culoare sa aleg mobila pentru living?

buna ziua, am un living mare de 25 m2, si unul dintre peretii longitudinali este gri, restul crem deschis. avem o canapea gri....in principiu ce culoare ar trebuii sa aiba mobila de living care va acoperi peretele gri? doar crem?cu ce as putea combina un crem in conditiile in care livingul este deschis spre bucatarie iar mobila din bucatarie este wenge si gresia/faianta crem.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro