Asortare usi albe de interior cu pardoseala
Buna seara!
Am si eu o intrebare. Usile in apartament vor fi albe..Si vreau gresie lucioasa pe hol si in bucatarie dar am vazut ca sunt 3-4 nuante atat: bej, crem, ivoire si cam atat. Eu am impresia ca usile albe nu merg cu aceste culori la gresie. Ma puteri ajuta? Parchetul o sa fie in nuanta de alb-gri. Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucharest , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Bună! Renovam un apartament care are deja ușa de la baie și de la intrare de culoare wenghe. cuierul de pe hol e tot wenghe. ce culoare sa facem pereții din hol? ce culoare sa aleg pentru celelalte uși la ,2dormitoare, bucătărie, living? și ce culoare sa aleg și la parchet ? apartamentul nu are parchet inca! mă gândesc sa fac pereții în alb simplu tot apartamentul! Mulțumesc
Posteaza!
Taguri: usi interioare, alb, pardoseala,
Nuantele deschise largesc spatiul si ofera un aspect elegant interiorului. Personal as alege gresia ivoire. Alegeti parchetul un ton de gri putin mai inchis pentru a evidentia contrastul cromatic. Alegeti pentru kitul dintre rosturi un gri fier, astfel incat sa aduceti o nuanta de contrast in pardoseala si sa se echilibreze cu nuanta parchetului din cealalta incapere.