renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Asortare usi albe de interior cu pardoseala

Buna seara! Am si eu o intrebare. Usile in apartament vor fi albe..Si vreau gresie lucioasa pe hol si in bucatarie dar am vazut ca sunt 3-4 nuante atat: bej, crem, ivoire si cam atat. Eu am impresia ca usile albe nu merg cu aceste culori la gresie. Ma puteri ajuta? Parchetul o sa fie in nuanta de alb-gri. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucharest , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Brandusa a scris:

Nuantele deschise largesc spatiul si ofera un aspect elegant interiorului. Personal as alege gresia ivoire. Alegeti parchetul un ton de gri putin mai inchis pentru a evidentia contrastul cromatic. Alegeti pentru kitul dintre rosturi un gri fier, astfel incat sa aduceti o nuanta de contrast in pardoseala si sa se echilibreze cu nuanta parchetului din cealalta incapere.

nicoleta a scris:

Bună! Renovam un apartament care are deja ușa de la baie și de la intrare de culoare wenghe. cuierul de pe hol e tot wenghe. ce culoare sa facem pereții din hol? ce culoare sa aleg pentru celelalte uși la ,2dormitoare, bucătărie, living? și ce culoare sa aleg și la parchet ? apartamentul nu are parchet inca! mă gândesc sa fac pereții în alb simplu tot apartamentul! Mulțumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    usi interioare,    alb,    pardoseala,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro