Caut o firma pentru reconditionarea mobilei din lemn in Alba Iulia sau in zona.
Buna ziua,
Am renovat complet o casa, si cum am mobila de lemn nu as vrea sa o arunc si caut disperata o firma de renovat in Alba Iulia sau in zona Cluj, Sibiu, etc.
Multumesc anticipat de ajutor!
Maria
Intrebare trimisa de un cititor din - Navodari , Constanta
vezi si firme constructii Constanta
Raspunsuri si comentarii
Pentru a primi mai multe oferte puteti trimite o cerere de oferta catre toate firmele de profil inscrise la noi pe site. In partea stanga sus pe site exista un buton Adauga cerere de oferta. Apasati pe el , si instant cererea dvs. va ajunge la peste 500 de firme. Asa cu siguranta veti primi cele mai bune oferte :)
Buna ziua!Pentru renovari va rog sa ma contactati la nr. de telefon 0740.916.542 sau e-mail:[email protected].
Va multumesc!
Putem sta de vorbă ptr restaurare de mobilier dacă mai sunteți interesată
Nr de contact 0741133202
Posteaza!
Taguri: mobilier ,
Taguri: restaurare mobila, mobila lemn,
Reconditionarea mobilierului este o activitate ce poate fi realizata de firme care produc mobilier, case din lemn. O varianta ar fi L&L Company impex SRL, ce se afla in Blaj; contact la tel. 0760427621 sau 0747685428 puteti incerca(dar momentan au comenzi pentru mobilier de gradina). O alta varianta este firma „Proiecte mobila” din Alba Iulia, str. Gladiolelor, bloc 140G, Scara D, apartament 123 /tel: 0769 675 790 In orasul Brad puteti gasi mesteri pentru reconditionarea mobilierului la firma OLD & NEW str.V.Milea bl.4 ap.1 /tel: 0727 721 488 sau 0724 543 325. Sper ca v-am putut fi de folos!