renovat.ro

» » autorizatie de costructie - Forum

autorizatie de costructie

Vrei sa adaugi o intrebare?
Proiect casa mica pe un teren de 90 mp - se poate?

Buna ziua, Sunt intr-o mare dilema. Locuiesc in Bucuresti. Imi doresc tare mult sa ne mutam din apartamentul in care locuim intr-o casa pe pamant. Nu agreez alternativa de a ne muta undeva in afara Bucurestiului si sa facem naveta zilnic catre scoala si job. Am decis sa achizitionam asadar un teren in oras insa in zona pe care o dorim terenurile sunt extrem de scumpe. Am gasit un teren dar are 90 de mp suprafata si o deschidere de 6 metri liniari. Exista un certificat de urbanism chiar si un PUD aprobat ( nu stiu daca este sau nu expirat) insa nu stiu daca se poate construi ceva pe o astfel de suprafata. Nu pot sa imi imaginez cam ce model de casa ar iesi. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.....eventual daca cunoasteti un birou de arhitectura spre care ma puteti indruma pentru o consultatie.... Multumesc mult.

Autorizatie constructie bransament

Buna ziua Am un teren pe care construiesc o casa, pentru care am autorizatie de constructie. Fostul proprietar, impreuna cu vecinii (in total 4 persoane) au extins reteaua electrica (1 stalp) in 2011, fiecare avand loc pentru contor in firida de pe stalp. In ATR de la EON se specifica doar montarea contorului in firida, asadar instalatia de utilizare imi revine mie. Drumul nu este public, ci fiecare proprietar are o cota indiviza. In aceasta situatie am nevoie de autorizatie de constructie pentru bransament de la primarie, aprobari pentru traversarea drumului etc? Va multumesc mult.

Cum se pot rezolva problemele cu calcanul vecin?

Am un vecin care nu imi da semnatura pentru alipire la calcan deoarece el are o casa fara etaj iar eu fac o casa de P+1+M. El zice ca ii cade mortar de la zidarie pe casa, ca ii cad caramizi ca o sa mearga lucratorii pe tabla lui de pe casa. Mentionez ca nu doreste sa se monteze schela pe casa lui. Cum il pot convinge tehnic ca aceste lucruri nu se vor intampla? Aceasta solutie tehnica chiar vreau sa o trec in acordul notarial de alipire la calcan pe care el daca doreste ar trebuie sa il semneze. Puteti sa ma ajutati ?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro