renovat.ro

» » balcoane - Forum

balcoane

Vrei sa adaugi o intrebare?
Hidroizolatie pentru tavanul balconului

poate fi facuta hidroizolatie interioara intr-un balcon inchis in care se infiltreaza apa prin tavan de la etajul superior? cum si cu ce se poate realiza o astfel de hidroizolatie? Maria

Ce greutate poate sa suporte un balcon de 5 metri patrati?

Imi poate spune cineva cam ce greutate poate sustine un balcon de 5 metri patrati? Va multumesc

Cost inchidere balcoane casa cu termopan

Buna ziua, Care ar fi costul de inchidere a doua balcoane de casa cu tamplarie PVC sau alte variante? Lungimea balcoanelor este de 4 metri cu 1.2 latime si 5.5 metri cu 1.75 latime ( acesta este pe colt). Balcoanele nu au acoperis si au balustrada si zid de beton. Zi buna!

Pot prinde o sina pentru perdea daca am tavanul placat cu extrudat?

Daca in balcon a fost pus extrudat de 3 cm pe tavan, se mai poate prinde sina pentru perdea? Sina de plastic sau din aluminiu? Care este diferenta dintre sina de plastic si cea de aluminiu?

Pret pentru jaluzele din bambus?

Buna ziua, Cat este pretul la jaluzelele din bambus pentru geamurile la balcon? Multumesc

Pot refuza demontarea balconului inchis cu termopan si montarea unuia nou de catre firma care reabiliteaza blocul?

Buna ziua, In cazul in care am balconul inchis cu tamplarie pvc cu geam termopan, iar firma care face reabilitarea blocului, face presiuni pentru a-mi demonta balconul , inclusiv partea de jos (cea de rezistenta, care a fost construita initial), pentru a monta unul fabricat de firma prestatoare. As vrea sa stiu daca acest lucru este legal si daca pot primii vreo sanctiune in urma refuzului de a-l demonta. Astept raspunsul dvoastra Va multumesc!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro