renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot aplica inca un strat de polistiren peste cel vechi? Exista beneficii?

Buna ziua. Ma numesc Dorin. Am o locuinta la tara si in urma cu cativa ani am izolat la exterior cu polistiren doar de 5 cm . Am tras plasa peste si doua maini de adeziv si asa a ramas. Am uitat sa specific ca locuinta este din caramida ceramica. Acum as dori sa mai aplic inca o data cu polistiren peste cel dintai strat pentru o mai buna termoizolatie. Intrebarea mea este : pot sa mai aplic,o sa am un beneficiu sau ce as putea face in acest caz? Va multumesc si sa auzim doar de bine.

Intrebare trimisa de un cititor din - Maramures , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

Raspunsuri si comentarii
arh. Bogdan NICOLAE a scris:

Buna ziua,
Daca termosistemul actual se prezinta bine, si nu este desprins de pe perete, sau spart, macinat, etc, atunci se poate aplica inca un strat de 5 cm sau mai mult. In general cu cat termoizolatia este mai groasa cu atat este mai bine din punct de vedere termic. Aveti grija sa puneti un strat din acelasi polistiren si in golul ferestrelor care sa acopere cu 2-3 cm tocul/rama acestora, pentru a evita puntile termice si pierderea caldurii.
Spor!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    izolatie exterioara,    montare polistiren,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro