Bucatarie alb cu gri - ce culoare sa aleg pentru parchet?
Buna ziua!
Am nevoie de sfaturi pentru amenajarea bucatariei.M-am hotarat in sfarsit ca mobila sa fie alba, hota si plita gri,iar cuptorul are si el pe margine gri. La blatul de bucatarie inca nu m-am gandit. Vreau vreau sa va intreb ce parchet sa aleg? Peretii ce culoare? Faianta care vine intre corpul de jos si sus a mobilei in ce nuanta sa o aplic ? Eu, m-am gandit sa accesorizez cu verde fistic,imi place foarte mult.Sa fie bucataria :alb,gri si verde fistic. Daca e buna ideea va rog sa-mi spuneti daca parchetul sa fie alb-gri,numai gri sau culoarea lemnului? Verdele sa-l folosesc la accesorii (cand ma plictisesc de el sa pot accesoriza cu alta culoare).Va multumesc!
Intrebare trimisa de un cititor din - sg.de mures , Mures
vezi si firme constructii Mures
Raspunsuri si comentarii
Va rog frumos sa imi dati si mie o ideie ce culoare de parchet sa aleg pt bucataria mea Am mobila maro inchis si gresia cu maro inchis si crem ce culoare de parchet sa aleg gri credeti ca ar merge?multumesc.
Daca bucataria este mare, spatioasa, puteti opta pentru o nuanta de parchet gri deschis. Aceasta este o culoare neutra care se asociaza cu nuantele existente in interior. Daca bucataria este mai putin generoasa, o nuanta de crem, lemn natur (stejar eventual) ar deschide mult spatiul.
Buna, Onofrei Violeta!
Probabil ca faianta este maro si crem…Culoarea parchetului ar putea fi: gri foarte deschis, fiind o nuanta neutra ce se asorteaza cu culorile existente, sau nuanta lemn natur, eventual stejar sau frasin. Va sugerez sa optati pentru parchet de trafic intens, cu finisaj uniform, deoarece este rezistent si confera o nota de omogenitate cromatica in designul interior.
Posteaza!
Taguri: mobila bucatarie, alb, gri, lemn,
Culorile pe care vrei sa le combini sunt potrivite. Iti sugerez sa alegi un parchet nuanta gri deschis, deoarece este o nuanta neutra care se poate accesoriza cu usurinta atat cu culorile existente, cat si cu o alta nuanta de verde sau chiar cu alte nuante inchise daca vei vrea sa schimbi elementele de accesoriu din interior.