renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Camera cu un perete grena si tavan negru

Vreau sa renovez un salon de coafor frizerie Imi plac grenaul si tavanul negru dar mai ramin doi pereti ce ma sfatuiti?

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

Pentru a realiza o ambianta coloristica inedita, se poate zugravi unul dintre pereti cu alb si se pot aplica linii oblice, verticale, cercuri, etc. realizate cu negru, iar celalalt perete s-ar putea zugravi cu galben intens sau galben pai (in functie de luminozitatea pe care o doriti in interior), pe care se pot realiza aceleasi linii, cercuri, etc. dar colorate cu grena. Astfel veti avea si luminozotate, dar si echilibru coloristic. Fiind un salon de coafura, un expert v-ar putea realiza niste capete de oameni cu diferite tipuri de coafuri, realizate in combinatiile coloristice precizate mai sus. In cazul in care aplicati numai zugraveala, e posibil sa aiba un impact vizual neplacut fiecare perete de o culoare diferita.

nicoleta a scris:

BUNA ZIUA VREAU SA II FAC CAMERA BAIATULUI MEU AM GRESIA NEAGRA PE JOS SI NU STIU CE CULOARE SAI VOPSESC PERETII SI MOBILA CE CULOARE SAI FAC ?DAK MATI PUTEA AJUTA VAS MULTUMI ,,,CAMERA E MICUTA AS VREA MOBILA PE PERETE SI UN TAVAN FALS SAI FAC ?

ALEXANDRA a scris:

BUNA ZIUA VREAU SA II FAC CAMERA BAIATULUI MEU AM GRESIA NEAGRA PE JOS SI NU STIU CE CULOARE SAI VOPSESC PERETII SI MOBILA CE CULOARE SAI FAC ?DAK MATI PUTEA AJUTA V-AS MULTUMI ,,,CAMERA E MICUTA AS VREA MOBILA PE PERETE SI UN TAVAN FALS SAI FAC ?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    culori zugraveli interioare,    amenajare salon coafura,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro