renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Canapea mov sau verde in living - se potriveste?

Buna seara! As dori si eu un sfat daca ma puteti ajuta!Nu stiu ce culoare sa aleg canapeaua sufrageriei..peretii vor fi un gri deschis.....mentionez ca paleta cromatica a apartamentului este mov-alb-gri..iar usile stejar deschis. As putea sa aleg o culoare puternica...precum mov...sau eu stiu un verde deschis? ...si covorul sa fie gri? Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca spatiul incaperii este generos, atunci puteti opta pentru o nuanta mai inchisa de mov, eventual varianta mov glicine, colombin invechit sau mov ametist. In cazul in care spatiul este mai mic, atunci va sugerez o nuanta de gri mai inchis: gri antracit, gri fier, gri cartita sau gri plumb. Se va reliefa elegant in fata peretilor gri deschis. In privinta covorului, cred ca ar fi bine sa alegeti unul cu fond gri deschis: gri perla, gri afumat, gri soarece; si un model fantezist in care sa se regaseasca nuantele: gri antracit, gri plumb, gri otel, alb murdar, mov liliac si mov lavanda. Daca va doriti foarte mult sa adaugati si putin verde acestei amenajari, adaugati perne decorative dominant gri deschis cu verde mar sau verde iarba, perne cu dominanta cromatica verde iarba cu incastratii ale modelului gri inchis, maro, bej sau dominanta cromatica verde marin. Acestea ar putea fi accesorizate cu farfurii decorative, lampadar, vaza de flori, lumanare decorativa in una dintre nuantele de verde existente in pernele decorative.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi zugraveli interioare , idei living , canapele si coltare ,

Taguri:    canapea,    mov,    gri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro