renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Canapea rosie sau mov in sufragerie cu parchet gri deschis?

Buna ziua. Am nevoie de un sfat ca sa ma pot decide asupra sufrageriei. Are 14 mp, parchetul gri deschis cu striatii lemn, usile wenge si peretii albi. Camera este luminoasa. Imi este greu sa ma decid asupra mobilei si canapelei. As vrea putina culoare totusi, ma gandeam la o canapea rosie sau mov. Ma puteti ajuta cu cateva idei? Multumesc frumos!

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
MITACHE MIHAELA a scris:

VA ROG SA-MI DATI O IDEE DESPRE CUM AS PUTEA RENOVA UN DECOR MAI VECHI FACUT CU PIATRA DE RAU DIVERSE CULORI .ACEST DECOR IMBRACA UN MINIBAR AFLAT IN LIVING.MA INTERESEAZA CUM AS PUTEA SA CURAT ACEASTA PIATRA PRECUM SI CHITUL DINTRE PIETRE PT AI DA O FATA CAT MAI ESTETICA TINAND COND CA RESTUL INCAPERII VA FI PROASPAT VOPSITA CAT MAI MODERN.VA MULTUMESC

Mariana C. a scris:

Salut, cititorule din Bucuresti!
Mobila poate fi wenge in combinatie cu alb sau crem, iar canapeaua poate avea tapiteria mov. Pentru a echilibra culoarea canapelei ar fi bine sa amplasati un element decorativ: lampadar, vaza de flori, farfurie decorativa, un tablou cu branduse de toamna, etc. Oricare dintre elementele decorative enumerate ar trebui sa aiba acelasi ton cromatic sau cat mai asemanator cu cel al canapelei. Daca nu gasiti, puteti alege draperii mov cu insertii de model alb, crem, gri sau negru.

Mariana C. a scris:

Buna, Mitrache Mihaela!
Piatra naturala se curata cu perie de sarma sau perie aspra din plastic mai dur, in functie de depunerile adunate pe suprafete. Se sterge praful de pe pietre, rezultat in urma frecarii, cu o carpa moale si umeda. Puteti curata si chitul folosind aceleasi materiale. Dupa curatare si stergere, puteti vopsi chitul in culoarea dorita( sunt vopsele pentru orice suprafata). Pentru aceasta operatiune folosit un penson cu pamatuf subtire si lung pentru a reusi vopsirea suprafetelor inguste.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    canapea,    rosu,    mov,    asortare culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro