renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caramida porotherm sau bca ytong?

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea intrebare: Caramida porotherm sau bca ytong? Am dubii si as dori sa stu ce imi recomandati? Ma intereseaza mult argumentele pe care mi le puteti oferi, pareri pro si contra. Va multumesc frumos

Intrebare trimisa de un cititor din - Braila , Braila
vezi si firme constructii Braila

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Caramida porotherm este sub forma de blocuri ceramice intregi sau jumatati ce se utilizeaza in special pentru peretii exteriori. Motivul? Faptul ca are locasuri speciale pentru mortar; sunt rezistente; permit orice tip de configuratie arhitecturala a peretilor exteriori; rezistenta peretilor este asigurata si de rezistenta blocurilor ceramice N+F (nut si feder); grosimea blocurilor ceramice este de 38, 30, 25 cm, iar cele N+F de 11,5cm. Acestea din urma se utilizeaza in special ca structura de rezistenta a colturilor, inaltarea cladirii sau rezistenta peretilor interiori de compartimentare. BCA Ytong este un material usor, rezistent, utilizabil atat pentru peretii exteriori, cat si pentru cei interiori, dar este de preferat utilizarea sa pentru peretii interiori. Este un material cu proprietati termoizolante, datorita conductibilitatii scazute. Este un material ignifug, este bun izolator fonic, iar fluctuatiile de temperatura si umiditate in interior sunt minime. Se livreaza la palet 1,44 m cubi. Daca ar fi sa aleg eu materialele, as face peretii exteriori din caramida potorherm si peretii interiori din BCA.

Ionut a scris:

Salutare
Da este intradevar un subiect foarte mult dezbatut. In calitate de proiectant iti pot spune ca te poti orienta linistit si catre produsele Ytong, deoarece folosesc tehnologi foarte bune, si vei gasi chiar si produse cu niste specificatii foarte bune in ceea ce tine de efiecenta termica. Un alt plus ar fi rapiditatea de executie si pretul.
De asemenea, am realizat si o prezentare succinta pe aceasta tema.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: caramida , bca , materiale de constructii ,

Taguri:    casa caramida,    bca,    zidarie,    sfaturi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro