renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Care este cea mai buna izolatie exterioara pentru o casa cu parter din caramida

Am construit o casa,placa am turnat-o peste polistirenul extrudat de 5 cm,iar peste placa am mai pus alt rand de polistiren extrudat de aceiasi grosime. Parterul este construit din caramida porotherm. Tavanul(placa de deasupra),l-am turnat de asemenea tot peste un rand de polistiren extrudat de 5 cm. Etajul este pe structura de lemn ,inchis cu placi de osb de 18 mm. Va rog sa-mi spuneti care este cel mai indicat mod de izolatie pentru exterior,avand in vedere si faptul ca intre noi si vecini distanta este de aproximativ 7 metrii. Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru parterul casei, realizat din caramida porotherm puteti izola cu polistiren expandat de 8-10 cm, cu materialele si accesoriile specifice (dibluri, mortar, plasa consructii, tencuiala, amorsa, vopsea de exterior); pentru etaj ar fi bine sa aplicati un strat de folie anticondens peste care sa realizati izolatia exterioara.

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Elena are dreptate in ceea ce priveste izolarea parterului...
In privinta etajului realizat din lemn, si inchis cu osb, nu ati precizat daca este izolat sau nu.
Ideal ar fi daca ati efectua izolatiile din interior inspre exterior in urmatoarea structura, ma refer la peretii exteriori ai etajului:
-rigips cu gr. 12 mm, pe structura metalica
-bariera de vapori
-izolatie cu vata bazaltica placi cu grosimea de 10 cm
-osb
-sistem de termoizolatie cu polistiren expandat de 5 cm la exterior.
Veti avea o casa calduroasa iarna si racoroasa vara. Daca mai doriti consultari, va stau la dispozitie cu placere.
tel. 0720088161

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    casa caramida,    izolatie exterioara,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro