renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Care este cea mai buna vopsea lavabila?

Care este cea mai buna vopsea lavabila la ora actuala din cele existente pe piata. Ma intereseaza sa fie de calitate din punct de vedere al beneficiarului nu din punct de vedere al zugravului.

Intrebare trimisa de un cititor din - Focsani , Vrancea
vezi si firme constructii Vrancea

Raspunsuri si comentarii
Adi a scris:

Eu am folosit de curand pentru zugravirea mansardei Savana Teflon. Mi se pare foarte de calitate , cel putin fata de ceea ce am folosit pentur peretii din restul casei : Sticky parca se numea. Am ales-o la momentul respectiv pentru ca era mai ieftina si eram cu casa pe final si la fel si cu banii. In mai putin de trei ani s-a murdarit ingrozitor. Orice urma se vede si mai groaznic : nu se ia decat cu vopsea cu tot. In schimb la Savana treaba sta cu totul altfel: este foarte alba, este mai mata si urmele se curate repede. Este mais cumpa insa per ansamblu este convenabila, pentru ca are un grad foarte bun de acoperire si intra chiar cat scriu ei pe cutie.

Alte marci nu am mai folosit , daca mai stie cineva si alte vopseli lavabile de calitate, chiar as fi curios sa afu.

fizesan virgil a scris:

cea mai buna e de la STO.

Nea Nelu a scris:

Eu de multi ani am dat cu STO pe casa si inca arata impecabil, e scumpa insa cum zice si vVirgil cred ca e cea mai buna.

Florin a scris:

Savana Teflon este cea mai buna.

un coleg care facut acum 5 ani zugraveala la apartament a folosit SPOR si acum vad ca s-a mentinut foarte bine acea lavabila.

Ar trebui sa ne dam cu parerea la produse pe care le-am urmarit in timp ca si evolutie nu doar la cele noi la care nu stim cum se comporta in timp.

Silvia a scris:

din punctul meu de vedere Aeria Gold all-inclusive este cea mai buna; acopera bine si uniform, iar peretele devine matasos; apreciez in mod deosebit este faptul ca nu are acel miros toxic specific vopselelor si se curata foarte usor si bine. Am copii mici care isi lasa urmele pe toti peretii si am reusit sa-i curat fara probleme.

Ana a scris:

Buna Silvia,

Si eu am copii mici care lasa urme pe pereti tot timpul. Eu din nefericire cand am zugravit nu m-am gandit si la acest aspect astfel incat peretii mei sunt plini de pete care daca incerc sa le curat ajung la glet.... Vroiam sa te intreb daca ma poti ajuta cu aceasta informatie.... la Aeria Gold all-inclusive ai folosit alb sau culori. Ma intreb daca si culorile sunt la fel de rezistente la spalare...

Multumesc frumos

Silvia a scris:

Am folosit Aeria Gold alb, eu am toata casa in alb. Pana acum e totul sub control cu petele si desenele copiilor. Stiu ca se poate colora intr-o mare varietate de culori si banuiesc ca se poate curata.

francesco a scris:

Coral atat pentru interior cat si pentru exterior.Este vopsea superlavabila cu putere mare de acoperire(cca.240mp ),si are si un pret ff .convenabil 143 lei cel de interior la pachet cu amorsa Coral(o amorsa de culoare alba ff consistenta),si 199lei cel de exterior la fel la pachet cu amorsa Coral la 4 l .Se gasesc ambele in magazinul Dedeman. Eu le-am folosit pe amandoua si sunt ff multumit,recomand cu toata caldura.La fel am folosit si varul SuperSticky care este superlavabil si se poate folosi si la interior si la exterior .
O zi buna si spor la treaba!

Florin a scris:

Buna Sears

Eu sunt zugrav și folosesc lavabila doar de la premium îi mai scumpă ca altele dar își merită banii. Calitate foarte bună și îi de ajuns doar de un strat și acoperirea lavabile de pe perete este impecabilă, se poate șterge cu buretele sau o lavetă de se murdareste peretetele.Se pot face retusuri cu al doilea strat fara sa lese pata sau sa fie diferenta intre primul strat si retus.
De doriti sa vedeti cateva santiere facute doar cu un sigur strat va invit pe facebook sa scrieti la cutare de prieteni" Decoratiuni interioare" dati pe poze si o sa vedeti cateva santiere facute cu lavabila Premium.

Vasile a scris:

Am luat lavabil de la Sticky si am avut nu mai probleme...recomand produse de la Savana sant ok

Karina a scris:

Am folosit si eu Aeria Gold, am dat singura; acopera bine si se intinde usor pe perete nu mi-am facut cu urme.

Camil a scris:

Aeria Gold all-inclusive de care ma declar extrem de multumit, cel mai bun raport calitate/pret

Alinutz a scris:

Salut oameni buni
Am zugravit acum de curand un apartament cu lavabila spor cu ioni de argint si sa stiti ca e foarte buna are un grad de acoperire foarte bun. Am dar doar 1 mana , dar mai fusese dat cu lavabila inainte. Dintr-o mana s-a acoperit si a iesit super ok . Ca sa fie mai ieftin am cumparat galeata de 20 kg . Am vazut ca la galeata mare pretul este cu mult cu mult mai mic decat la galetusele mici. Sa va uitati de curiozitate cand mergeti prin magazinele astea de bricolaj gen dedeman, hornbach, praktiker, leroy merlin

Alinutz a scris:

Si am uitat sa spun nici eu nu recomand Sticky pt ca se cojeste si se ia vopseaua

vali a scris:

Nicio vopsea din cele de mai sus nu este profesionala. Toate sunt indoielnice.
O vopsea premium nu are cum sa coste putin. In Romania nu se produce vopsea premium, doar cele produse si cu nume consacrat in vestul Europei si care sunt importate sunt profesionale. Aveti mare atentie la calitate, o vopsea slaba va poate cauza cheltuieli si deranj ulterior foarte mare. Vedeti ca lozincile ca au o putere de acoperire mare sunt baliverne. Probabil, cea mai buna vopsea lavabila de interior din lume(Keim) acopera max. 9 mp/litru, pe cand Kober, Apla, Policolor, etc. acopera si ... 15 mp/litru. Hai sa fim seriosi !
Pe cand Protectia Consumatorului se va sesiza impotriva inselatoriilor de acest fel ?

Ale a scris:

Recomand Projet o lavabila de mare calitate cu acoperire excelenta. Am folosit si sunt foarte multumit. Eu am dat alb, un alb deosebit, foarte bine a iesit.

Vali a scris:

Dacă vrei să folosești o vopsea lavabila de interior, atunci trebuie să știi că acestea sunt clasificate de la 1 la 5(1 fiind cea mai bună), frecare la abraziune umedă și clasă de acoperire (opacitate). În țările mai dezvoltate nu vei găsi la Hypermarket-urile de bricolaj vopsele Premium (profesionale). Valabil și la noi. Nu te amăgi cu povești de genul: ioni de argint, ceramic, teflon, etc., ci orienteazate după clasele de ștergere și acoperire. Pentru interioare mai vechi cu o doza de umiditate trebuie neapărat o vopsea silicatica, iar pentru restul o vopsea siliconica. Evident înainte aplici un strat de grund (amorsa). Eu am zugrăvit(acum 15 ani) cu Conti Farben, o vopsea germana Premium, de la Reflex Color. Și acum arată perfect. Au și monostrat și dublu stra, cu un preț absolut rezonabil.
Da, sunt bune și Sto și Caparol, dar cele produse în Germania

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: alegere vopsea lavabila , sfaturi zugraveli interioare , finisaje interioare ,

Taguri:    vopsea lavabila,    calitate,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro