renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Care este diferenta intre casa de lemn si casa pe structura de lemn?

Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este diferenta intre o casa de lemn si o casa construita pe structura de lemn? Care este mai buna , mai calitativa, mai ieftina sau mai scumpa? Va multumesc mult. Dana P.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Casa din lemn presupune ca peretii exteriori si cei de compartimentare a spatiului interior(dintre camere)sa fie realizati din barne de lemn. In privinta fundatiei, casa de lemn si cea pe structura de lemn poate avea fundatie de beton, beton armat, in fuctie de terenul de constructie si fezabilitatea acestuia. Casa pe structura de lemn presupune ca peretii exteriori sa fie realizati din lemn, iar cei interiori(care imparte camerele) sa fie realizati din alte materiale. Daca preferati o casa rezistenta si calduroasa, ar fi recomandabil sa optati pentru casa din lemn. Daca altele sunt criteriile de evaluare(pret, rezistenta, confort termic) si doriti ceva mediu, ar fi bine sa va orientati pentru casa pe structura de lemn. Din alt punct de vedere, materialele si tehnologia contemporana bine utilizata in constructie, ar oferi calitate in ambele variante. Daca va orientati spre o casa din lemn, trebuie sa fiti atent/atenta la materialele utilizate: gradul de uscare al lemnului, tipul acestuia(esenta lemnoasa). Daca doriti ceva trainic, este preferabil casa din lemn; daca preferati ceva comercial, casa pe structura din lemn.

adriana a scris:

buna ziua,eu as vrea sa imi maresc casa (facuta pe structura de lemn),adica sa lipesc in partea din spate garajul,si alte doua camere asta insemnand si modificarea acoperisiului existent,ar putea sa imi spuna cineva un prez la cheie ?Suprafata de construit ar fi de 22m/6m...sunt din jud Galatisi casa in discutie e la tara..daca exista cineva interesat sa imi faca o propunere de pret

vili a scris:

Construim case din lemn detalii 0734844617

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii case ,

Taguri:    case din lemn,    structura din lemn,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro