renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Care este distanta legala la care poate construi o latrina fata de vecini?

Vecinul are casa in constructie si are construita latrina langa casa mea. care este distanta legala la care poate construi latrina?

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

In acest scop puteti consulta Legea nr. 95/2006 care vizeaza sanatatea populatiei. La Art. 6 prezenta lege stipuleaza. Citez: e) sănătatea �n relaţie cu mediul prin: 1. monitorizarea factorilor de mediu �n relaţie cu sănătatea; . reglementarea calităţii principalilor factori de mediu; 3. stabilirea normelor de igienă şi sănătate publică comunitare; 4. controlul aplicării reglementărilor referitoare la calitatea factorilor de mediu; f) reglementarea primară şi secundară �n domeniul sănătăţii publice prin: 1. elaborarea, revizuirea, adaptarea şi implementarea legislaţiei din domeniul sănătăţii publice; 2. reglementarea circulaţiei bunurilor şi serviciilor cu potenţial impact asupra sănătăţii publice;
Daca nu ajungeti la o intelegere amiabila cu vecinul in privinta mutarii latrine, cred ca va puteti adresa serviciului de sanatate publica locala. Poate este doar o solutie de moment, pana la finalizarea constructiei, urmand ca latrina sa fie suspendata ulterior.

arh. Bogdan NICOLAE a scris:

Buna ziua,
Distanta trebuie sa fie de cca. 10.0m.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii case ,

Taguri:    distanta constructie fata de vecini,    construire anexe,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro