Cat costa o casa la cheie - ma pot incadra in 50000 euro?
Salutare tuturor,
Am o intrebare, grea zic eu.... Vreau sa imi construiesc o casa insa nu am idee cat ar costa toata tevatura pana la stadiul de cheie. Terenul il am. Proiectul vreau sa fie simplu: Parter cu bucatarie si living si eventual o camera birou, baie plus etaj cu baie si trei dormitoare. Nu vreau etaj mansardat ci mai vreau inca o placa si peste pod circulabil. Are cumnata mea etajul si mansardat si iarna este frig, vara extrem de cald, in plus cand ploua se aude un zgomot infernal.
Am un buget cam de 50000 - 60000 de euro. Credeti ca ma pot incadra in el cu tot cu proiect, avize, autorizatii?
Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri reale, caci in ultima vreme pe cine intreb, aud numai niste ghiulele de preturi, de ma ingrozesc. Nu mai stiu ce este realitate si ce fabulatie.
Va multumesc
O zi buna tuturor,
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
prestari servicii gradinarit,renovari constructii, constructii civile,demolari, transport .
Posteaza!
Taguri: constructii case , preturi , constructii case ,
Taguri: casa la cheie, preturi,
O casa realizata la rosu, cum doriti dvs. ajunge la: a) realizata de o echipa cu materialul cumparat de proprietar/client este 20-25 euro/ mp; b) daca este realizata cu materialele cumparate de firma de constructii ajunge la 120-180 euro/mp. In devizul de lucrari, constructorul se obliga si sa pregateasca terenul pentru constructie, nu doar sa execute lucrarile legate strict de constructie, in cazul alegerii unei variante. Suma de care dispuneti va ajunge cu siguranta sa realizati si amenajarile asa cum doriti. Spor la treaba!