renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cat costa o pardoseala 3 D pentru o suprafata de 24 de mp?

Am o baie de 6 mp si o sufragerie de 18 mp. Vreau sa stiu cat costa o pardoseala cu efect 3D.

Intrebare trimisa de un cititor din - Liesti , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Vasile a scris:

Pardoselile de acest tip, indiferent de modelul ales, au o durata lunga de viata si implica o serie de materiale specifice si cateva etape de lucru standard. Pentru 1mp va oferim preturile aferente astfel incat sa calculati costul pentru suprafata dorita. Materiale: amorsa - (primer) se aplica peste sapa curatata si tratata de fisuri sau crapaturi = 3 euro; autonivelant - solutie epoxidica EPOXY-C Floor rasina transparenta, bicomponent (A + B) = 18 euro; grafica 3D - suport ce defineste grafica sistemul FotoFloor cu efect 3D (orice model dorit) = 22,5 euro; pulbere - pigment metalic = 16 euro, pigment alb sau colorat = 2 euro; luminescent - particule luminescente, componenta ce inmagazineaza lumina si o pastreaza pana la 6 ore = 21 euro; strat de sigilare - (top coat) strat de protectie si uzura (epoxydic mat = 10,7 euro si epoxydic lucios= 4,5 euro ; poliuretanic mat = 14,3 euro)

Simon Elena a scris:

Buna! As dori și eu pardoseala decorativa,dar e la etaj casa a fost turnată cu nisip-var si grinzi distanta este de max 15-20 intre ele și am podit cu dulap de5cm pentru a pune parchet de stejar,s-ar găsi o varianta sa pot pune decorativ ar fi 60 m și cât costă m mulțumesc.

Mihaela a scris:

Salutare! Ce firma ar putea contacta pentru servicii instalare podea epoxy la Iasi? multumesc!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala , preturi ,

Taguri:    baie,    pardoseala,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro