renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cat ma costa finisajele interioare la o casa cu suprafata utila de 210 mp?

Buna ziua, In toamna am terminat constructia casei parter, etaj si mansarda. Casa este si tencuita exterior si interior. In primavara as vrea sa continui lucrarile la ea pentru a o termina cat mai repede. Are cineva idee cat ma mai pot costa finisajele interioare. Am o bucatarie, 2 bai, 4 dormitoare, un living si mansarda open space. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Fagaras , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
C-tin Cristian a scris:

Depinde de bugetul pe care vreti sa il alocati si mai ales de cat de spatioase vreti sa arate camerele.

[email protected]

Horvat Francisc a scris:

Pentru un raspuns aproximativ sunt necesare detalii, plan al spatiului(cote/lungimi/latimi si H)
Finisaje; gletuit, zugravit lavabil, placat gresie si faianta, montat parchet laminat, montat usi.
De la 20000 de lei in sus depinde de finisaje.
Daca doresti un pret estimativ trimite mail cu detali pe [email protected]

victor a scris:

Buna ziuannoi va oferim un pret de 700€/camera 400€ / baie , 900€/living , 45€/ usi si geam.
In cea ce priveste intra: montat tavan fals l pereti rigips l sapa l glet l lavabila l parchet laminat,melaminat l gresie+ faianta l sanitare l geamuri si usi .

Pt alte detalii la 0766298899 sau [email protected]

Marius a scris:

Bună ziua, vreau sa torn o fundație în sat Gorun comuna Tomesti Iași cu următoarele Dimensiuni L*l 12 *9.6, adincime 70 cm și elevație 40,m-ar interesa un preț pe manopera, poate fi și pe m/2.Multumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    costuri,    casa cu etaj si mansarda,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro