renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cat sa fie adancimea fundatiei la un gard?

Trebuie sa fac la casa un gard cu soclu de beton si stalpi de fier intre care pe o parte sa pun scandura de brad lacuita si si la strada sa pun fier forjat. Portile de asemenea o sa le fac cu stalpi de fier si ele vor fi realizate din fier forjat. Pentru gardul de la casa arhitectul nu mi-a dat un proiect de rezistenta a betonului. De aceea intreb: ce adancime de fundatie trebuie sa fac la gard daca soclul este de 60 cm? Fundatia care se toarna va lega fara a iesi din pamant si stalpii de fier de la porti?

Intrebare trimisa de un cititor din - Tulcea , Tulcea
vezi si firme constructii Tulcea

Raspunsuri si comentarii
Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Va rog sa ma contactati pe mail [email protected], si va voi trimite o schita si detalii

paul s a scris:

salut! cel putin 40 de cm,dar asta in functie de solul in care este amplasat gardul, fundatia gardului se sapa pana se ajunge la pamant tare.Da nu trebuie sa iasa afara neaparat,ptr stalpii se la porti te poti opri la nivelul solului.

Mihai a scris:

Buna ziua!V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat:as vrea sa inalt temelia unui gard ,apoi sa-l zidesc din boltari colorati.Ce variante sunt pt inaltarea temeliei?Multumesc!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: garduri de beton , porti fier forjat , fundatie casa , Constructii anexe si garduri ,

Taguri:    fundatie,    gard metalic,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro