Cateva idei pentru decorarea livingului si a dinningului
Buna seara. Va rog sa ma ajutati pentru a-mi decora livingul si dinningul care sunt intr-un spatiu deschis (aceeasi camera). Am parchet gri deschis parca cu ceva nuante usoare de bej, usile gri, canapeaua alb cu tapiterie spritata cu gri, alb si maro, iar mobila de bucatarie e o culoare gen cacao cu lapte. Acum vreau sa iau masa si scaunele si ceva vitrina cu bufet, dar nu stiu ce culoare sa le iau. Nu am nici perdelele luate, daca puteti sa ma indrumati in alegerea culorilor atat a perdelelor cat si a draperiilor. Culoarea peretilor momentan e alba. Astept raspunsul dvs. Multumesc!
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: parchet gri, living openspace,
Nuantele pe care le aveti in interior sunt placute si calde. Daca doriti sa mentineti acelasi design cromatic, puteti lua masa si scaunele cu picioarele din metal cromat (gri deschis), iar fata mesei poate fi crem sau bej, alaturi de scaune tapitate in aceeasi nuanta. Vitrina cu bufet poate avea nuanta cacao cu lapte sau combinatie dintre alb si capuccino. Perdeaua poate fi alba, din material delicat, iar draperiile pot fi ivory sau gri deschis uni sau cu delicate insertii florale cu alb. In privinta peretilor puteti aplica un sticker decorativ in nuante de gri, alb si foarte putin negru pe unul dintre pereti, acesta devenind un perete cu impact vizual puternic, sau puteti aplica pe un perete tapet decorativ, din matase, cu o armonie coloristica dintre gri inchis si deschis, crem si alb. Modelul acestuia poate fi floral(delicat), cu dungi verticale(delicate) sau cu forme geometrice si linii foarte mici, astfel incat sa se evidentieze culoarea, nu modelul.