Cateva idei pentru decorarea peretilor din camera fetei mele adolescente
Renovez camera fetei mele adolescente si nu stiu ce culoare as putea da peretilor. Are mobila caramiziu cu bej. Usa si parchetul maro inchis. Imi puteti da cateva idei referitoare si la un tapet? Cum as putea confectiona un panou unde sa puna fotografii si postere?
Intrebare trimisa de un cititor din - Lugoj , Timis
vezi si firme constructii Timis
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua!
Daca vopsesc camera fetei mele chaothic pink cu lila si poate gri ce covoare si perdele ar da bine? In privinta decoratiunilor ce alte culori as putea integra in camera?
Covorul ar putea fi �n nuanțe de crem , capuccino și și nuanță ușoară și calda de rosu ..�ntru c�t ați optat pentru nunta calda de Chaotic Pink și lila v as recomanda ca decorațiunile sa aibă nuanțe de verde cald, olive, măr crud deoarece verdele este complementara rosului. .și aleg�nd tonuri de roșu mai deschise (roz ) trebuie sa decorați un nuanțe mai puternice de verde pentru a crea un echilibru cromatic..acestea se vor poziționa �n apropierea peretelui Chaotic Pink..de asemenea se pot folosi și nuanțe de galben , portocaliu cald, ocru pentru peretele lila ( lila este derivat din violet și are drept complementara galbenul) ..v as recomanda sa zugrăviți pereții �n nuanțele de Chaotic Pink și lila doi c�te doi alăturați ( perpendiculari) sau sa faceți unul �n lila ( paralele cu sursa de lumina-geamul) și restul �n Chaotic Pink Pentru a evita aglomerarea de nuanțe �n camere ..griul �l puteți folosi pentru tavan dar �ntr o tonalitate deschisa spre alb ..nu alegeți o nuanță �nchisă pentru ca va părea ca tavanul apasă pe restul ambiantei și va comprima considerabil spațialitate.
Perdelele Pot fi crem sau bej transparenta , dreapta cu ușoare imprimeuri �n nuanțe de auriu sau galben ocru cald..Dacă doriți și draperii puteți achiziționa unele �ntr-o nuanță deschisa de maro..simpla și mata
Daca nu gasesc tapet cu nuanta de chaotic pink 237-7 as putea pune un tapet in nuante de mov? In privinta decoratiunilor, perdelelor si covoare lor ar da bine aceleasi nuante?
sigur ca da..dar movul pentru care optati sa aibe tente de rosu nu de albastru..in rest totul este ok cum v-am precizat in comentariile anterioare
Posteaza!
Taguri: camera fata , colori camera tineret , amenajari interioare ,
Taguri: camera adolescent, model tapet,
Buna ziua.Pentru o camera tinereasca alegeti culori vioi, cu accente puternice . V-as recomanda folosirea unui tapet pe unul din pereti ( de preferat cel mai liber ) intr-o nuanta calda dar puternica cum ar fi visiniu , chaotic pink (237-7), in combinatie cu nuante de gri. Restul de pereti puteti sa-i zugraviti in nuante de lila, alb, sau gri albicios. Tavanul pastrati-l alb. Mai puteti opta pentru un tapet verde ocru ( restul de pereti in nuante de alb vernil ) sau bleumarin ( restul peretilor in nuante de alb, bej deschis ). In cazul in care renuntati la tapet puteti zugravi acelasi perete in nuantele mentionate. In privinta panoului , puteti achizitiona o foaie de pluta ( gasiti in ikea) si prindeti pe margini o rama rubtire pe care o colorati in culoarea complementara peretului cu tapetul. ( violet- galben (puteti folosi si ocru) ; verde- rosu si albastru-portocaliu )