renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cateva idei pentru zugravirea unei camere cu draperii lamelare albastre

Buna ziua...As dori sa va intreb daca am draperii lamelare albastre, mobila crem cu maro inchis...in ce culoare as putea zugravi ca sa arate bine... Mentionez ca aceasta camera este legata de o alta camera fara usa intre ele...doar o cupola...parchetul e la fel..deschis la culoare..Mobila tot un crem dar mai inchis dincolo...oare ce am putea face?

Intrebare trimisa de un cititor din - Resita , Caras Severin
vezi si firme constructii Caras Severin

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Alipirea culorilor maro si albastru in amenajarea interioara este foarte indrazneata. Pentru zugravirea camerei cu draperiile lamelare, va recomand combinatia doi cu doi pereti(alaturati sau opusi) in alb si albastru azur (foarte cald). Poate ar fi potrivit ca peretele cu geamul sa fie alb (daca se poate) astfel incat cele doua nuante alb-albastru sa se evidentieze reciproc. Daca va place si se poate, amplasati un tablou cu rama maro inchis(asemeni nuantei din mobilier) care sa reprezinte un aspect marin. Pentru tablou puteti opta si la unul in stil modern, cu rama subtire neagra, format din trei parti, care sa reprezinte, de asemenea, un aspect de natura sau care sa aiba tonuri cromatice de albastru. Cupola dintre cele doua incaperi ar putea fi alba sau un „albastru marin” sau „albastru chiciura”, putin mai inchis decat nuanta de albastru azuriu. In cealalta camera fiind mobila putin mai inchisa, puteti face combinatia alb+ albastru turqoise, dar de asta data unul cu trei pereti. Efectul vizual va fi diferit, dar se va pastra gama cromatica.

florin a scris:

La noi puteti gasi o gama mare de sine aluminiu pentru perdele si draperii.Dispunem de o gama de pana la 11 culori de sina aluminiu,de la alb pana la imitatie lemn.Sine simple,duble si triple ce pot fi actionate cu snur.Sinele au console de prindere pe perete sau tavan. Accesati STORURI-SINE.RO aici gasiti tot ce inseamna sistem de prindere pentru perdea si draperie.ARTAMIS STOR ,unic importator in Romania !!!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: zugraveli interioare ,

Taguri:    draperii,    culori zugraveli interioare,    albastru,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro