renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cateva reparatii cat mai simple si usoare pentru o casa batraneasca

Mostenesc casa parinteasca la tara.Vreau s-o pastrez in memoria parintilor mei.Necesita cateva reparatii de inceput, desi este locuita doar 7,8 zile pe an,noi(eu si sotul meu) locuind la 700 km distanta. Reparatiile dorite de mine pentru inceput sunt: 1)nivelarea simpla si rapida a sapei existente in una din camere pentru repunerea linoleumului existent prin folosirea celui mai simplu material din comert,evitand autonivelarea sapei care necesita timp si mult deranj,denivearea fiind doar pe o portiune .va rog sa-mi spuneti ce material din comert as putea folosi si cum trebuie el aplicat? 2)nivelarea simpla si rapida a sapei existente in una din camere pentru repunerea linoleumului existent prin folosirea celui mai simplu material din comert,evitand autonivelarea sapei care necesita timp si mult deranj,denivearea fiind doar pe o portiune .va rog sa-mi spuneti ce material din comert as putea folosi. material din comert,evitand autonivelarea sapei care necesita timp si mult deranj,denivearea fiind doar pe o portiune .va rog sa-mi spuneti ce material din comert as putea folosi. 2)nivelarea simpla si rapida a unei dusumele facute din scandura masiva,pusa pe grinzi din lemn ,fara ,dusumeaua fiind denivelata pe o mica portiune denivelarile de la 1) si 2) se datoreaza vechimii constructiei si asezarii ei pe locul unei foste pivnite.ce material este necesar in acest sens,cum trebuie utilizat el? 3)pentru punerea gresiei pe o terasa inchisa,neincalzita, care are o sapa denivelata ,precum si pentru acoperirea scarii exterioare. ce fel de ceresit,si ce gresie trebuie sa procur? Va multumesc anticipat cu speranta ca veti gasi solutii usoare si rapide pentru rezolvarea problemelor mele. Cu consideratie, Rodica

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

a)Folositi sapa autonivelanta�Mapei� cu care se fac si corectari ale sapei, dar poate fi turnata manual. Aceasta se livreaza sub forma de pulbere, se amesteca manual cu apa rece si se aplica pe suprafata dorita. Uscarea este rapida, aderenta perfecta pe orice suprafata. Se prepara amestecul, se toarna in zona dorita, se netezeste cu o scandura dreapta, se finiseaza marginile pentru aderenta cu zona dreapta(care nu trebuie reparata) si se lasa sa se usuce 48 de ore.b)In camera in care trebuie reparata sapa pe portiune mai mare se paote utiliza acelasi material ca la punctul �a�� metoda de aplicare este aceeasi.c)Nivelarea dusumelei se poate face cu o rindea mecanica. Se urmareste nivelul pardoselii cu ajutorul unei cumpene de apa si se aduce la nivel scandura/zona pardosita cu dusumele.d)Ca adeziv al gresiei pe terasa puteti folosi Ceresit CM17 sau Ceresit CM11 Plus. Alegeti gresie pentru exterior, deoarece are calitati si rezistenta specifice diferentelor de temperatura. e)Pentru acoperirea scarii exterioare puteti folosi Ceresit CT 227(are culoare alba dupa uscare) utilizat in placari, reparatii exterioare. Se livreaza in saci de 20kg, sau Ceresit CM 17(culoare gri dupa uscare). Se livreaza la saci de 25kg.

Mihai a scris:

0787606553 Mihai

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: renovari ,

Taguri:    case vechi,    sapa autonivelanta,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro