renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cateva sfaturi pentru amenejarea unui living de 32 mp in stil rustic

Buna ziua, Ma numesc Monoranu si as vrea daca se poate cateva sfaturi in privinta amenajarii unui living .Livingul are 6,30 m x 5.00 metri. Peretii sunt varuiti in alb la jumatatea peretelui din stanga care e de 6.30 metri am un simineu cu focar deschis, si mai am 2 masute mici din lemn sculptat , iar una dintre ele as vrea sa o asez intre doua fotolii. Acum daca dvstra ati putea sa-mi dati cateva indicatii ce mobila as mai putea pune in acest salon si pozitionarea lor tinind cont de faptul ca eu as vrea ceva rustic ,in speranta ca imi veti raspunde va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru a realiza un stil rustic elegant si functional, va sugerez ca pe post de masuta de cafea sa utilizati o lada de zestre pictata manual cu flori mari, in culori tari. Aceasta poate reprezenta si un spatiu de depozitare perfect pentru diverse lucruri. Cele doua masute pot fi utilizate pe post de lavite, acoperite cu 2 covorase cu franjuri (in stil rustic). Canapeaua, fixa sau extensibila, poate fi pe structura de lemn, cu lateralele din lemn natur si o puteti acoperi cu o cuvertura tesuta, in stil rustic. Din acelasi material puteti realiza husele pentru fotolii. Pentru a accentua stilul, va recomand pe pardoseala sa amplasati un covor tesut cu motive nationale, sau un covor din deseuti textile tesute la razboi. Pe canapea puteti sa asezati cateva pernite decorative a caror fete sa fie din panza de in si pe una din partile laterale broderie din macrame alb sau crem. Pe perete ati putea amplasa un tablou realizat de un pictor naiv, cu o rama de lemn natur, lacuita sau sculptata.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi pentru amenajare living , asortare mobila , amenajari interioare ,

Taguri:    stil rustic,    semineu,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro