renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cateva sfaturi si pareri despre mobilarea unei bucatarii de 8mp

Buna ziua, Vreau sa mobilez o bucatarie de 8.57 mp si as dori cateva pareri,sfaturi in amenajarea acesteia. Culoarea gresiei si a braului de faianta dintre mobila de bucatarie sunt bej deschis lucios,geamul wenge iar usa este de culoare alba. Ma gandeam la partea inferioara a mobilei sa fie din mdf infoliat un gri bej (driftwood) ,iar partea superioara bej deschis lucios (vanilie),insa nu stiu ce culoare sa se potriveasca pt blatul mobilei si chiuveta.In combinatia asta de culori mi-ar placea o pata de culoare,pot pune niste scaune verzi si un lampadar verde? Astept un raspuns! Multumesc!!

Intrebare trimisa de un cititor din - Hunedoara , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Culorile existente sunt foarte frumoase. In contextul coloristic pe care doriti sa-l realizati, va sugerez sa alegeti ca nuanta de verde una dintre variantele: verde praz sau verde avocado. Pentru o armonie reusita de culori, va sugerez ca in partea superioara a mobilierului, pe langa nuanta de baza (vanilie) sa adaugati doua, trei elemente in nuanta de verde aleasa dintre cele doua. Puteti realiza un sertar, o usa si un sertar, etc. in nuanta de verde dorita. De asemenea, blatul poate fi din marmura in aceeasi nuanta de verde sau din pal laminat. Puteti alege blat verde uni sau in combinatie cu bej sau crem incastrat ca dungi fine(eventual un model= romb). Pentru scaune puteti alege verde, iar lustra sa aiba combinatia: alb, crem, verde(foarte putin). Intr-un colt poate fi amplasata o floare pentru interior, cu frunze verzi. Daca in privinta mobilierului nu puteti schimba comanda coloristica, verdele blatului si floarea vor echilibra nuanta scaunelor.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    alegere mobila,    culori bucatarie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro