renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cati saci de sapa autonivelanta intra la o sapa de 4 centimetri?

Va rog urgent ! Doresc sa stiu cati saci de 25kg de sapa autonivelanta intra la o sapa de 4cm intr-un apartament de 75mp. Multumesc,

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Sapa autonivelanta necesara suprafetei este de 30mc. Puteti alege varianta Ceresit CN 68, Ceresit 69, duraziv LM 73. Toate tipurile sunt livrate la saci de 25kg. In acest caz cred ca aveti nevoie de aprox. 30-35 de saci de sapa autonivelanta.

laurentiu a scris:

sapa autunuvelanta se poate turna si pe dulapi de lemn ?ma refer la o masarda

Lucian a scris:

inposibil, explicati calculul va rog!

Lucian a scris:

imposibil, scuzati-mi Romana

Viorel a scris:

Vreau să torn 150 m/2 de șapă autonivelantă,pe două nivele,parter și mansardă.După verificarea cu laserul,în unele locuri șapa ar avea și 4 cm grosime,dar grosimea normală a șapei e de 2cm,atât ptr egalizare cât și ptr a se acoperi tuburile de cabluri și conductele se apă și scurgeri!Întrebarea mea este:la o medie de 3 cm grosime de șapă,câți saci mi-ar trebui ptr egalizare?Mulțumesc anticipat!

aritmetica a scris:

Greu cu niste calcule simple pentru cei care au trecut prin scoala precum valiza prin gara. Cat de prosti sunt unii incat sa le iasa dupa calcule SF 30 metri cubi la un apartament de 75 mp. Adica sa bagi echivalentul a 6 bene de masina ce transporta beton intr-un apartament de 3 camere

Liv a scris:

Daca vrei de 3 cm, calculezi volumul pe care trebuie sa il acoperi: 3cm x 150mp. Un sac de 25 kg cere si cca 5L de apa adaugata. Poti sa estimezi asta la cca 30L. Apoi imparti volumul de mai sus (150x0.03= x metrii cubi) la cei 30L. (stiind ca 1 mc = 1000L). Dupa impartirea asta ai aflat numarul de saci de sapa.

Pirvu a scris:

Ziua buna.la o sapade 1mm pe 60n2 ce cantitate de.autonivelanta.i mi trevbuie

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    sapa autonivelanta,    materiale de constructii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro