Caut designer de exterior si peisagist pentru decorare casa si amenajare gradina de 1000 mp
Buna dimineata,
Am inceput renovarea unei case la tara, la 45 de km de Pitesti. Am nevoie de un designer de exterior, un peisagist si de cineva care sa-mi reconditioneze mobila si usile de interior.
- pentru design exterior imi trebuie cineva care sa ma ajute cu alegerea materialelor si culorilor pentru finisaj casa (vopsea decorativa de exterior si soclu casa), scari, trotuare perimetrale casa, platforma in fata casei si alei in curte. casa are 100m2, trotuarele perimetrale, platforma si aleile din curte sunt 250 m2. ma intereseaza sa am o cromatica si textura materiale unitare.
- pentru curte am nevoie de un peisagist care sa ma ajute cu peisagistica curtii, inclusiv cu sistemul de irigatii. Curtea are 1000 m2.
- pentru usile de interior am nevoie de chituire, reconditionare si vopsire (4 usi de lemn si 3 usi din pal).
- pentru mobila am nevoie de reconditionare mobila din 2 dormitoare si living + reparare si retapitare 3 canapele. mobila este din pal cu furnir de nuc, lacuri.
Imi puteti recomanda, va rog, firme/meseriasi care sa ma ajute in acest proiect? Eu stau in bucuresti si nu cunosc meseriasi in zona.
multumesc mult!
Intrebare trimisa de un cititor din - Recea , Arges
vezi si firme constructii Arges
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!