renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

caut echipa de meseriasi pentru constructie casa la rosu sau cheie pentru anul 2019

Buna ziua Caut echipa de meseriasi pentru constructie casa la rosu sau cheie pentru anul 2019. Casa doar pe plan parter aproximativ 100 mp2. Ma intereseaza ofertele dumneavoastra ca pret, materiale folosite, disponibilitatea ( de cand puteti incepe) si de asemenea as dori sa imi aratati si alte case facute de dumneavoastra. Ofertele sa fie atat pentru casa la rosu, cat si la cheie. va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi , Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
VASI a scris:

Buna ziua.
1. disponibilitate pentru inceperea executiei ,din martie-aprilie 2019.
2. oferta de pret real, se calculeaza pe baza unui proiect si pe baza listei de optiuni pe care o are beneficiarul privind clasa si tipul finisajelor interioare/exterioare , a tipului de instalatii interioare preferat. In lipsa acestor date, puten vorbi doar despre pret orientativ, care nu va fi pretul de executia a lucrarii.
* pret manopera casa la rosu- 45 euro/mp suprafata construita
* pret casa la rosu (manopera + materialele beneficiarului) - 135 euro/mpsc.
Despre casa la gata putem discuta pe parcursul executiei casei la rosu, daca partile sint multumite una de cealalta.
Materialele care se utilizeaza, nu le stabileste constructorul, ci proiectantul care va executa proiectul. Constructorul are doar obligatia de a respecta prevederile proiectului, indiferent cum este acesta.
Nu sintem inca in faza de a vizualiza lucrari identice executate de echipele mele, deoarece nu cunosc particularitatile arhitectonice si de structura ca casei pe care o doriti.
Cu toata stima.
[email protected]
0745315725

Florin a scris:

Buna ziua . construesc case la rosu la cheie cu materialele mele .pentru orce fel de informatii sunati va rog la nr . 0725042108.

vili a scris:

Pret 2019 manopera la rosu 50,70 euro mp suprafata construita desfasurat.
Pret la rosu cu tot cu materiale 190,230 euro mp.
Pret la cheie cu tot cu materiale 495 ,550 euro mp desfasurat.
Detalii 0766271435

Aurel a scris:

Cunosc plan execut orice lucrare în construcții case acoperise mansarde scări romanade cote etc Pret 50-60E mp.tel 0723826009wattap

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    preturi,    echipa muncitori,    constructie casa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro