renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut echipa meseriasi pentru constructie casa pe parter in Ilfov

Doresc sa constriesc o casa pe parter (3 dormitoare, o baie, 1 grup sanitar, living, bucatarie si camera tehnica-suprafata utila aprox 120mp)in Ilfov-D ragomiresti Deal. Cat ar costa la cheie? Caut o echipa de meseriasi.

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
Casalux a scris:

Buna ziua.
Astept o adresa de mail, unde sa va transmit informatiile solicitate.
Construuesc case la roru si la gata, in mai multe judete.,cu echipe din judetele respective.
Cu stima.
[email protected]

DeniCri a scris:

Bună ziua, am vazut ca lumea cauta masiv constructori de case. pe net exista o platforma serioasa unde poti apela daca ai nevoie de mesteri pentru orice si ei te indruma catre firme din zona ta pe care sa le suni pentru lucrare. eu am incercat platforma pentru ca am avut nevoie de echipa pentru renovare completa a apartamentului - decopertat pereti, zugraveala, gresi, faianta, parchet, calorifere, usi, partea electrica, montajul mobilei. sa nu spun ca au dus si gunoiul, ceea ce a fost un mare plus.lucrarea a durat f mult dar e impecabila am avut noroc, stiu, ceea ce va doresc si dumneavoastra . site-ul se numeste.daibau.ro

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro