Caut echipa pentru constructie casa in Bacau, din august 2016
Persoana fizica, sunt interesat sa angajez echipa pentru constructie casa, incepand cu luna august 2016, pentru executarea urmatoarelor lucrari:
? organizare santier.
? gard din stalpi beton si scandura (56 ml).
? constructie casa din caramida ?la rosu? cu parter aprox 100 mp + etaj mansardat 90 mp ( placa din beton ).
? alee din dale 35 mp.
? platforma betonata pentru loc de parcare.
Nu ofer cazare si masa.
Punct de lucru: Bacau.
Doresc sa fiu contactat pentru oferte doar prin e-mail!
Dispun de un buget maxim de 20000 Euro pentru lucrarile enumerate mai sus.
Intrebare trimisa de un cititor din - Bacau , Bacau
vezi si firme constructii Bacau
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua.
M-ar interesa si pe mine pretul de manopera si pretul la cheie al unei case de 120mp.
Buna ziua
Trimiteți planșele după proiect la adresa de email menționata mai jos pentru a va putea face o oferta preț/manopera pentru întreg ansamblu.
Cu stima: Marius (Construct)
Email: [email protected]
Telefon: 0742737334
Imobil compus din:
(P+M)
1.FUNDATIE
2.PARTER
3.MANSARDA
Toatal execuție in stadiul LA ROȘU - 7000€
După analiza am rugămintea sa m-a contactați pentru a stabilii toate criteriile legate de Santier. Mulțumesc
Cu stima: Marius (Construct)
Doresc sa construiesc si eu o casa la rosu si acoperita....parter+ mansarda ,parterul are 166mp din care 115 mp locuibili ,iar restul terasa .Suprafata parterului este open space cu 4 mici dependinte,iar etajul are 115 mp cu doua dormitoare baie si hol.Structura este in cadre cu pereti din caramida.Am rugamintea sa-mi spuneti cat ma costa o astfel de constructie la rosu si sper ca vor fi si contructori doritori sa ma ajute...Multumesc!
Pentru dl Catalin ,pret manopera15mii euro iar cu materiali 58 mii la roru.detalii 9734844617
Caut loc de munca in domeniul contructiilor,interior,exterior.Mentionez ca am experienta si detin permis catB.Lucrez în echipa.Nu beau si nu fumez Astept oferte la adresa de e-mail:[email protected] Rog seriozitate.
Posteaza!
Taguri: constructii case la rosu , echipa muncitori , preturi , firme de constructii ,
Taguri: gard beton, alei gradina, preturi, casa,
Buna ziua!
Buna ziua
Am rugămintea de a trimite planșele pe adresa de email menționata mai jos, pentru a va putea face o oferta Preț/Manoperă in stadiu la Roșu a întreg imobilului.
Construcție CASA LA ROȘU (P+M)
Manopera Constructor, inclusiv termen de execuție.
Cu Stima: Marius (Construct)