renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut echipa pentru constructie casa in Bacau, din august 2016

Persoana fizica, sunt interesat sa angajez echipa pentru constructie casa, incepand cu luna august 2016, pentru executarea urmatoarelor lucrari: ? organizare santier. ? gard din stalpi beton si scandura (56 ml). ? constructie casa din caramida ?la rosu? cu parter aprox 100 mp + etaj mansardat 90 mp ( placa din beton ). ? alee din dale 35 mp. ? platforma betonata pentru loc de parcare. Nu ofer cazare si masa. Punct de lucru: Bacau. Doresc sa fiu contactat pentru oferte doar prin e-mail! Dispun de un buget maxim de 20000 Euro pentru lucrarile enumerate mai sus.

Intrebare trimisa de un cititor din - Bacau , Bacau
vezi si firme constructii Bacau

Raspunsuri si comentarii
Marius a scris:

Buna ziua!

Buna ziua

Am rugămintea de a trimite planșele pe adresa de email menționata mai jos, pentru a va putea face o oferta Preț/Manoperă in stadiu la Roșu a întreg imobilului.

Construcție CASA LA ROȘU (P+M)
Manopera Constructor, inclusiv termen de execuție.

Cu Stima: Marius (Construct)
Email: [email protected]
Telefon: 0742737334

Apostol Ionut a scris:

Buna ziua.
M-ar interesa si pe mine pretul de manopera si pretul la cheie al unei case de 120mp.

Marius a scris:

Buna ziua
Trimiteți planșele după proiect la adresa de email menționata mai jos pentru a va putea face o oferta preț/manopera pentru întreg ansamblu.

Cu stima: Marius (Construct)

Marius a scris:

Imobil compus din:
(P+M)
1.FUNDATIE
2.PARTER
3.MANSARDA
Toatal execuție in stadiul LA ROȘU - 7000€
După analiza am rugămintea sa m-a contactați pentru a stabilii toate criteriile legate de Santier. Mulțumesc

Cu stima: Marius (Construct)

Catalin a scris:

Doresc sa construiesc si eu o casa la rosu si acoperita....parter+ mansarda ,parterul are 166mp din care 115 mp locuibili ,iar restul terasa .Suprafata parterului este open space cu 4 mici dependinte,iar etajul are 115 mp cu doua dormitoare baie si hol.Structura este in cadre cu pereti din caramida.Am rugamintea sa-mi spuneti cat ma costa o astfel de constructie la rosu si sper ca vor fi si contructori doritori sa ma ajute...Multumesc!

vili a scris:

Pentru dl Catalin ,pret manopera15mii euro iar cu materiali 58 mii la roru.detalii 9734844617

Madalina a scris:

Caut loc de munca in domeniul contructiilor,interior,exterior.Mentionez ca am experienta si detin permis catB.Lucrez în echipa.Nu beau si nu fumez Astept oferte la adresa de e-mail:[email protected] Rog seriozitate.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii case la rosu , echipa muncitori , preturi , firme de constructii ,

Taguri:    gard beton,    alei gradina,    preturi,    casa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro