renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut echipa pentru constructie casa in Iasi, din august 2017

Persoana fizica, doresc sa angajez echipa pentru constructie casa, incepand cu luna august 2017, pentru executia urmatoarelor lucrari: - organizare santier. -gard din stalpi beton si scandura (80 ml). - imprejmuire cu stalpi lemn si plasa sarma - constructie casa din caramida ?la rosu? cu parter 120 mp + etaj mansardat 120 mp ( placa din beton ). - alee dale 35 mp. - platforma betonata pentru parcare (50 mp). Nu pot oferi cazare si masa. Punct de lucru: IASI Suma maxima pe care o am la dispozitie pentru lucrarile enumerate este 25.000 Euro. Va rog sa ma contactati pentru oferte doar prin e-mail !

Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
Cornel a scris:

Buna seara nu vad emailul 0753415049 e numarul meu si ne auzim la telefon multumesc

Stefan a scris:

Va pot face o oferta de pret. Numarul meu de tel este 0754514048

iancu a scris:

buna ziua ,va pot face o oferta de pret daca mai este valabim. nr meu este 0747734257/ persoana de contact IANCU.

Pavel constantin a scris:

Execut case vile la rosu sau cheie monentan sunt cu o lucrare in anglia numaru meu este 00447459029143 contactatima

Gimi a scris:

Buna seara, executam case, vile la rosu, momentan avem lucrari la Bucuresti si Brasov, daca mai sunteti interesati, numarul de contact este 0761672389
GIMI

Constructor a scris:

Buna ziua. Daca inca nu ati gasit partener, va rog sunati la 0786272927. Multumesc.

roman constantin ovidiu a scris:

buna seara ma numesc roman constantin ovidiu sunt din comnua belcesti iasi nr de tefon 0758863377...cand doritii putem sa ne intalnim si discuta ...va multumesc ,,,

Vasile a scris:

Buna seara..firma cu peste 20 ani cu experienta in constructii in italia cu toate utilajele aferente construim la rosu sau la cheie..pentru o buna oferta a preturilor avem nevoie de fotocopie a proiectului arhitectonic pe adresa [email protected] ..pentru informatii sunati la nr.0768229379 ani 00393896324340

Ionut a scris:

Caut echipa pentru finalizare casa la rosu momentan sapata fundatia si turnata egalizarea ,in zona bucium
Iasi!!
Tel 0747787607

Alin a scris:

Buna ziua, caut echipa pt a finisa o casa inceputa, termosistem 120mp, gletuit + var 300mp,gresie + parchet 100mp, casa are 10x11 si 75 mp . Este doar partier! Tel: 0757 109 109

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    constructie casa,    echipa muncitori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro