renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut echipa serioasa pentru a ridica o casa in Focsani, Vrancea

Buna ziua, Sunt in cautare de echipa meseriasi in vederea ridicarii unei case la rosu in Vrancea, Focsani. Locuinta are o suprafata de 120 mp. Doresc DOAR contacte si oferte serioase. Va multumesc anticipat.

Intrebare trimisa de un cititor din - Focsani , Vrancea
vezi si firme constructii Vrancea

Raspunsuri si comentarii
Marcel a scris:

Va putem oferi date de contact ale unor firme ce au ca domeniu de activitate constructia caselor. In acest sens va sugeram:”General Construct S.A.”, str, Anghel Saligny Nr. 10, tel: 0237221527 ; „Constructii Case, Amenajari”, sediul firmei Golesti Satu Nou, tel: 0762097848 ; „SC DND Construct SRL” din Focsani, tel: 0337107814 sau 0721116823 >Aceasta ultima firma are mai multe domenii de activitate legate de constructii si amenajari interioare si exterioare. Urmeaza ca dvs. sa alegeti firma dorita pentru constructia pe care vreti sa o realizati.

roman constantin ovidiu a scris:

buna ziua sunt roman daca doriti o colaborarae de seriozitatae astept tefonu 0758863377

Nicolae a scris:

Eu am echipa foarte buna de constructii case daca doriti ma puteti contacta tel 0743773140

Nicolae a scris:

Eu am echipa foarte buna de constructii case daca doriti ma puteti contacta tel 0743773140 execut si case de lemn cu materialul meu

Paulet a scris:

Construim case si blocuri la rosu sau la cheie,preturi negociabile.
Oferim garantie ,calitate si timp scurt de executie.
Detalii [email protected]

Eu caut de lucru construcție acoperis iz a scris:

Cauta de lucru construcție acoperis izolați pavaje izolați

Ciprian a scris:

caut meseriași pt a renovat un ap cu 3 camere de 65mp in Focsani

Adi a scris:

Si eu as avea de construit ceva la soveja , inca nu am facut proiectul , si sunt in negocieri cu firme si particulari in constructii , bineinteles cu care este mai avantajoasa ,
nr meu whatssap 00351911172159

Paul a scris:

Buna ziua domnilor.Am o echipa de baieti seriosi si executam case la cheie.Nu ezitati sa ma contactati.0760511739 preturi pe masura lucrarilor, nu abureli de genul....negociabil sau alte prostii si apoi te intalnesti cu "dorel" la treaba.

Ion a scris:

Particular caut de lucru la mp sau lucrare interioare glet var parchet gresie faianta și altele tl 0752096623 0764492462

zidaru emil a scris:

caut lucrari costucti tenc glet fatade

zidaru emil a scris:

0766416790

Stan Adrian a scris:

Noi va putem ajuta cu rudicarea acelei case

Viirel a scris:

Echipa serioasa executa case la cheie sau rosu.tel 0761336133

Viorel a scris:

Echipa serioasa executa case la cheie sau rosu.tel 0761336133

Alex a scris:

Salut, construiesc case la rosu și la gri
Ca și oferă de preț 55/60 euro mp 0752708441

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii case , meseriasi ,

Taguri:    preturi,    constructie casa,    echipa muncitori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro