Caut firma care sa izoleze cu vata balzaltica o casa pe langa Hunedoara
Buna ziua,
As vrea sa fac izolatie exterioara a unei casa. M-ati putea ajuta cu gasirea unei firme in imprejurimile orasului Hunedoara care se ocupa cu sisteme pe baza de vata bazaltica?
Cu stima.
Intrebare trimisa de un cititor din - Hunedoara , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara
Raspunsuri si comentarii
Revin cu aceeasi intrebare: Exista o firma ori meserias in zona orasului Hunedoara capabil de a lucra cu vata bazaltica pentru izolarea unei case?
Firma noastra executa astfel de lucrari.Am lucrat cu vata bazaltica de la Rokwol, de la Nobasil si de la Knauf, cu densitati de minm 75 kg/ mc.
Ca si in cazul termosistemelor cu polistiren si in cazul folositii placilor bazaltice trebuie strict respectata tehnologia si calitatea materialelor.
Problema este ca firma noastra este din Prahova.
Daca este de placat o suprafata mai mare putem face deplasarea.
Imi puteti cere detalii daca este cazul.
Margescu, tel 0720088161
Buna ziua! Suntem din judetul Hunedoara. Pentru oferta de pret va rog sa ma contactati la nr de telefon 0785.050.012 sau e-mail:[email protected]
Multumesc!
Echipa de constructori . Sunați la 0790320453 pentru o oferta preț izolație. Oferim seriozitate, calitate și garantie
Posteaza!
Taguri: termoizolatie ,
Taguri: izolatie exterioara, firma,
Este posibil sa gasiti o echipa care sa va realizeze lucrarea dorita. Va propunem cateva firme la care adaugam tel. si adresa de e-mail. Firma �Alexa Const� localitatea Pestisu Mare tel:0767 282 502 e-mail [email protected] ; �Denmar Trust� localitate Simeria tel: 0767 611 632 e-mail [email protected] ; �Fanconstruct� localitate Hunedoara tel: 0354 411 243, e-mail [email protected] ; �Imper Tenzo Construct� localitate Deva, tel: 0726 753 005 e-mail [email protected] ; �Xender Trust� localitate Petrila tel: 0731 246 699 e-mail [email protected] Sper ca v-am putut fi de folos!