renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut firma care sa izoleze cu vata balzaltica o casa pe langa Hunedoara

Buna ziua, As vrea sa fac izolatie exterioara a unei casa. M-ati putea ajuta cu gasirea unei firme in imprejurimile orasului Hunedoara care se ocupa cu sisteme pe baza de vata bazaltica? Cu stima.

Intrebare trimisa de un cititor din - Hunedoara , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Este posibil sa gasiti o echipa care sa va realizeze lucrarea dorita. Va propunem cateva firme la care adaugam tel. si adresa de e-mail. Firma �Alexa Const� localitatea Pestisu Mare tel:0767 282 502 e-mail [email protected] ; �Denmar Trust� localitate Simeria tel: 0767 611 632 e-mail [email protected] ; �Fanconstruct� localitate Hunedoara tel: 0354 411 243, e-mail [email protected] ; �Imper Tenzo Construct� localitate Deva, tel: 0726 753 005 e-mail [email protected] ; �Xender Trust� localitate Petrila tel: 0731 246 699 e-mail [email protected] Sper ca v-am putut fi de folos!

catalin a scris:

Revin cu aceeasi intrebare: Exista o firma ori meserias in zona orasului Hunedoara capabil de a lucra cu vata bazaltica pentru izolarea unei case?

SC Perodicom SRL a scris:

Firma noastra executa astfel de lucrari.Am lucrat cu vata bazaltica de la Rokwol, de la Nobasil si de la Knauf, cu densitati de minm 75 kg/ mc.
Ca si in cazul termosistemelor cu polistiren si in cazul folositii placilor bazaltice trebuie strict respectata tehnologia si calitatea materialelor.
Problema este ca firma noastra este din Prahova.
Daca este de placat o suprafata mai mare putem face deplasarea.
Imi puteti cere detalii daca este cazul.
Margescu, tel 0720088161

Daniel a scris:

Buna ziua! Suntem din judetul Hunedoara. Pentru oferta de pret va rog sa ma contactati la nr de telefon 0785.050.012 sau e-mail:[email protected]
Multumesc!

Danny a scris:

Echipa de constructori . Sunați la 0790320453 pentru o oferta preț izolație. Oferim seriozitate, calitate și garantie

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    izolatie exterioara,    firma,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro