Caut firma care se ocupa cu montaj de policarbonat in Brasov- vreau sa acoper o veranda
Buna ziua!
Va rog din suflet,daca ma poate ajuta cineva care cunoaste o firma,care se ocupa cu montaj de policarbonat,pe o veranda, pe care ca as dori sa o acopar,la casa,parter. Rugamintea mea ar fi ca sa vina la fata locului si sa-mi spuna daca se poate monta,in cat timp si care este pretul materialului si al montarii. Nu pot sa va spun dimensiuni pt ca nu ma pricep. Mentionez ca pana acum a fost acoperita cu ondulina plastic transparent de vreo 4 ori pentru ca se deterioreaza destul de repede,se zgarie si se gaureste,asa cum este si acum. Astept cu nerabdare raspunsul dvs.la tel. 0740604239,pt ca vine iarna si as vrea sa rezolv problema.
Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov
Raspunsuri si comentarii
Buna dimineata! Multumesc din suflet pt raspunsul dvs.! L-am vazut doar azi!Imi pierdusem orice speranta ca imi v-a raspunde cineva si de aceea nu am mai intrat pe net.Azi, fiind Duminica,si avand timp am intrat pe e-mailul meu si am vazut ca am primit un raspuns.Trebuie sa va spun ca nu am rezolvat inca problema si va voi contacta in cursul zilei de azi,daca nu va suarati,ca e mai lejer,sau, daca nu, in cursul zilei de maine,Luni. Va doresc o Duminica placuta!!!
Buna ziua!
As vrea sa stiu daca la o usa glisanta de 100x200cm se poate inloci geamul, care este simplu,sablat, 4 sau 6 cm ,cu plati de policarbonat transparent.
Mi s-a spus ca se poate curba fiindca suprafata este destul de mare.
As gasi o persoana care sa ma ajute in acest sens?
In Popesti Leordeni ar fi lucrarea.
Multumesc!
Posteaza!
Taguri: preturi, policarbonat, veranda,
Daca nu ati reusit sa rezolvati problema sunati la 0752170901 Nelu