Caut firma de constructie pentru casa la rosu in Barlad
Va rog sa ma ajutati cu contacte pentru firme de constructii case la rosu din Barlad. Doresc sa ma apuc de constructia unei case parter plus mansarda cu amprenta de 72 mp.
Intrebare trimisa de un cititor din - Vaslui , Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua,
ati reusit sa va construiti casa? cu ce firma ati ales ? si eu doresc sa-mi construeasc o casa in Barlad si as dori daca puteti sa ma ajutati cu mai multe info.--pret pe mp..--ce firma ati ales ?va multumesc anticipat .Dragos
Salut, Dragos!
O firma ar fi “SC INTERCONS ALEX SRL” tel: 0729029111 si/sau „SC METALPLAST CONSTRUCT SRL” tel: 0235421827 .Poate v-am putut fi de folos!
Eu construiesc orce fel de casa din zidărie sa pe structura de lemn va rog sa ma contactați nr tel 0743773140
Buna ziua.
Pret orientativ manopera la rosu- 40 euro/mp suprafata construita.
Cu stima. [email protected]
Buna ziua, SC BELALUX CONSTRUCT SRL din barlad face orice tip de lucrare si ofera calitate si seriozitate la un pret cat de cat ok ! 0755635124
Buna ziua am și eu o casa de făcu t
Am o firma de construcții utilaje și tot ce doriti
Buna ziua Execut case la rosu
Case la gri
Fac de toate de la case până la garduri pavele etc
Contactați-mă la (0738) 294 523
Posteaza!
Taguri: constructii case la rosu , preturi , firme de constructii , constructii case ,
Taguri: case la rosu, case cu mansarda,
Va oferim date de contact ale mai multor firme, urmand ca dvs. sa negociati asupra felului in care realizati constructia: cu materiale achizitionate de firma sau de catre dvs. Date de contact: „Aquaserv SRL” str. 1 Decembrie nr. 22; tel: 0235-411.306; “Conbirlad SA” Strada Republicii 320, tel: 0235-421.041; “Consint SA” Strada Vasile Parvan nr. 4, tel: 0235-412.262; “CONSTRUCŢII CONSULT S.R.L.” Str. Nicolae Iorga, Nr. 9, tel: 0235 418 368. Sper ca v-am putut fi de folos.