renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut firma de constructii din Romania pentru constructie casa in Germania

Ma puteti ajuta cu recomandari de firme de constructii romanesti care sa fie dispuse sa construiasca o casa in Germania. Am toate autorizatiile necesare. Doresc contract si factura. Casa are amprenta la sol de 65 mp. cu subsol, parter si etaj. Multumesc anticipat

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

O firma de acest gen este „New Residence” tel: 0727133007; Echipa de profesionisti din Vrancea cu o experienta medie inte 15 si 20 de ani in Italia. Avem scule si utilaje pentru realizarea unei constructii de la fundatie pana la acoperis inclusiv interioarele cu finisaje de lux. Tel: 0766992727; Echipa formata din doi oameni harnici si seriosi(familie), executam lucrari in domeniul constructiilor.Efectuam,amenajari interioare si exterioare, zugraveli, gresie , faianta, tencuieli, decorativa, placare rigips, instalatii sanitare , confectii metalice. Tel: 0736566810; firma”Case Trainice” din Ploiesti tel: 0749460916 sau 0720118182; firma”Tavi Euro Service” din Ploiesti, tel: 0725154789. Sper ca v-am putut fi de folos!

serban a scris:

Daca doriti si anuntul mai este valabil,va rog, sa ma contactati pe email sau la nr. 0726333029.Sunt inginer constructor si administratorul unic al firmei, SC MKN Construction SRL.
Multumesc.

Maria Popdan a scris:

Puteti lua legatura cu firma BARAT SYSTEM, eu intamplator am dat de ei cautand preturi pentru constructii case de lemn, au cateva lucrari de constructii frumoase executate in diferite zone ale Germaniei - www.caselemnbarat.ro/tag/lucrari-constructii-germania/

Tatiana Egger a scris:

Buna. Am o intrebare faceti si acoperisuri? Locuesc la Austria- e firma europeana?
Mersi mult.
Tatiana Egger

Mihai Steiciuc a scris:

SUntem o firma din Bucovina, SC MOLDSILVA SA cu o experienta de peste 20 de ani in executia de cladiri pe structura de lemn (case, hale industriale, cladiri administrative, spatii comerciale, pensiuni, mansarde) atat in Romania cat si in multe tari din UE si suntem interesati de parteneriat cu dezvoltatori imnobiliari si extinderi lucrari de constructii
www.moldsilva.ro
e-mail [email protected]

Nicolae Craia a scris:

Buna.

Am cumparat o casa in Germania langa Regensburg si caut o firma care executa lucrari de izolatie termica exterioare. Mentionez ca suprafata totala a fatadei este de aproximativ 150mp si casa este fomata din parter, etaj si mansarda.

Multumesc mult.

Nicolae Craia 03.11.2020

Dani a scris:

LA HODRECONSTRUCT S.R.L Firma de constructii cu experienta ce presteaza calitate nu cantitate la preturi avantajoase . Seriozitate si corectitudine .
Nr tel :0767314900
E-mail : [email protected]

Doaga marian a scris:

Ma numesc Marian am firma și caut lucrări in Germania.executam tot ce înseamnă interor,exterior ridicam casa de jos,lucram forte curat oferim seriozitate ,Deținem tot ce înseamnă mașini scule.

Doaga marian a scris:

Ma numesc Marian am firma grtroconstruct2019 și caut lucrări in Germania.executam tot ce înseamnă interor,exterior ridicam casa de jos,lucram forte curat oferim seriozitate ,Deținem tot ce înseamnă mașini scule. +40 (0762) 084 367

Plesca a scris:

Bună ziua la toată lumea am o casă în Germania Nürnberg
Și caut o firma de construcții serioasă
Pentru mai multe informați
Puteți contactați 0049/17677777661

Solidare Construction a scris:

Solidare Construction GmbH cu sediul in Düsseldorf / Germania, este o firma specializata in amenajarea de apartamente mici si mijlocii. Detinem santiere in orase precum: Düsseldorf, Neuss, Frankfurt…
Dorim colaborare cu firme de constructii specializate in amenajari interioare.

Tel: 015124607205

Gelul a scris:

Caut firmă pentru a construi un acoperiș la o casă in Germania.Tel: +4917656796255
Mulțumesc

Kuruc Ferenc a scris:

Am o echipa serioasă și ex luc interior și ext
Nr de tel 0773703152

Koenig a scris:

Buna ziua,avem o casa veche si dorim sa o renovam in Germania zona 38855. Suprafata 130m.2 Tencuiala, faianta,izolatie exterioara din Lemn.Cine poate sa ne recomande o echipa pt am aceasta lucrare? Multumim si asteptam raspunsul dvs.Adresa Mail [email protected]

Marcel a scris:

Salut, Caut echipa/firma din Germania sau din Romania pentru constructie casa in zona Stuttgart – Aalen. Suprafata casa 250mp (UG,EG si OG), din beton si caramida. Ma puteti contact la: [email protected] Toate cele bune, Marcel

Binian General Construct a scris:

Firma construim case, vile la rosu si la cheie la preturi decente.Seriozitate,profesionalism, calitate. 0760065717 [email protected]

Richard a scris:

Caut echipă de construcții serioasă ptr.construirea unei case de cca.200m2 în apropiere de Tauberbischofsheim Germania cit mai curând posibil. Tel.015170024143

Alex a scris:

Salut, Caut echipa/firma din Germania sau din Romania pentru reconstructie acoperis + Isolatat exterior in Bayern/ Mühldorf am Inn
WhatsApp Contact: ‪+49 172 5139009‬

Ignat Lucian a scris:

Meseriaș 17 anii experiența doi an Dusseldorf la vonoviA maler rigips tencuit zugrăvit șlefuit vopsit izolații mansarde restaurat case vechi ancorare pereți crăpați cu plasa de Buzău.lucian Sibiu 44 anii pot colabora doar cu proprietari serioși Austria Germania să am cazarea și 120 la zi euro și colaboram.

Craiovan Alexandru a scris:

Firma GmbH executam lucrari de constructi A-Z,de preferat Bayern sau Baden-Württemberg.Pentru constructi mai mari ne deplasam in toata Germania.Contact +49 1512 4439539

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii Germania , firme de constructii ,

Taguri:    Germania,    firme,    constructii case,    preturi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro