renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut firma de constructii pentru construirea unei case la rosu P+M in Buhusi

Caut firma de constructii pentru construirea unei case P+M 13,5 lungime pe 9,5 m latime in anul 2018 in sat Costisa langa Buhusi Bacau. Casa are 127 metri patrati amprenta la sol. Certificatul de urbanism si autorizatia de construire obtinute valabile 3 ani de zile de la data inceperii lucrarilor. Ma intereseaza manopera la rosu pe faze determinante. Astept o oferta pret pe metru patrat. Cu materialele mele, scandura pebtru cofraj,betoniera si scule de la mine,fierul beton i-l fasonez eu (adica etrierele. Asigur ajutor legat si taiat armatura fier pt ca am lucrat in constructii. Terenul are curent 220 v si de 380 v, apa izvor trase. Casa va fi construita din caramida portanta Porotherm robust cu nut si fender de 30 cm la exterior si 25 cm la interior. Doresc o firma de constructii serioasa cu acte in regula pt ca conform autorizatiei de construire voi fi nevoit sa am si diriginte de santier. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Buhusi , Bacau
vezi si firme constructii Bacau

Raspunsuri si comentarii
florin a scris:

de can vreti sa incepeti santem o firma serioasa care am lucrat in mai multe judete astept raspuns mss

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    preturi,    constructie casa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro