Caut firma pentru turnarea de beton amprentat in curte
Am o suprafata de aproximativ 45 mp in curte pe care as vrea sa o plachez cu beton amprentat. Doresc sa gasesc o firma care ma poate ajuta in acest sens, vreau de asemenea o oferta de pret si sa aflu cam cat timp ar dura operatiunea. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti.
O zi buna,
Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov
Raspunsuri si comentarii
Daca va razganditi si doriti sa puneti pavele, executam acest gen de lucrari, dar in urmatoarele conditii:
- se da un nivel si se intocmeste o diagrama a configuratiei solului pentru stabilirea pantelor de curgere si amplasarii rigolelor.
-decopertarea spatiului unde se vor monta pavelele
-delimitarea perimetrului si a cailor de acces cu borduri
-asezarea unui strat de 12-18 cm de pietris tasat mecanic
-turnarea unui strat armat de beton B250
-fixarea pavelelor in sapa semiumeda de 2,5 cm
-chituirea pavelelor cu nisip fin, granulatie 0.2-0.4 mm, amestec egal cu ciment colorat, culoarea pavelelor.
Putam garanta ca apa va avea pante optime de scurgere, ca pavelele nu se vor disloca si nu vor exista in timo deformarea planeitatii suprafetei.
Alexandru Margescu, tel.0720088161, mail [email protected]
Posteaza!
Taguri: Curte si gradina ,
Taguri: betonare curte, oferte pret,
Chiar credeti ca veti gasi asa ceva? Eu am incercat si chiar am contractat niste asa numiti meseriasi care nu erau in stare nici betonul sa il intinda daramite sa mai creeze si modele. Erau groaznici asa ca am renuntat la idee si am apelat la clasicele dale. Sfatul meu este sa apelati totusi la firme care va emit factura si va ofera o garantie a lucrarii dar si firme care anual apoi va pot oferi serviciile de intretinere. Betonul amprentat trebuie lacuit anual pentru protectie. Costa mai mult insa per ansamblu este o afacere mai buna.
Mult succes,