renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut hidroizolatii de calitate pentru fundatia casei

Buna ziua Va rog sa imi spuneti care sunt cele mai bune calitativ si de durata hidroizolatii pentru fundatia casei. Sunt foarte multe tehnologii si nu stiu cu ce sa hidroizolez fundatia casei mele acum realizata. multumsc, Bogdan Barlad

Intrebare trimisa de un cititor din - Barlad , Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Pentru siguranta constructiei dvs. si indeosebi a fundatiei va sugeram membrana hidroizolatoare cu crampoane care este fabricata din polietilena de calitate inalta cu densitate ridicata (HDPE). Se aplica orizontal pe intreaga suprafata ferindu-va fundatia de umezeala, radacinile existente in stare latenta in pamant, asigurand concomitent o buna ventilatie. Pentru acest tip de hidroizolatie aveti nevoie si de: profil de inchidere, cuie cu butoni de etansare, banda de etansare a suprapunerilor. Peste membrana de hidroizolatie se aplica armatura de fier beton utilizand distantiere de fier beton si se toarna placa. Daca vreti sa hidroizolati cu acelasi material si peretii verticali ai fundatiei, procedati astfel: sapati pe langa fundatie, se aplica solutii de hidroizolatie pentru izolarea hidrofuga, aplicati membrana cu crampoanele spre perete, iar suprapunerile de membrana (cca.25cm) se lipesc utilizand bitum rezistent la umezeala, se monteaza profilul de inchidere pe suprafata neteda, se fixeaza membrana cu ancore pentru beton cu garnitura speciala pentru etansietate, se reface umplutura exterioara de pamant. Aceasta ar fi solutia cea mai buna ce corespunde ca tehnologie oricarui tip de sol in scopul etansiezarii corespunzatoare a fundatiei.

Sc Conizol HidroTerm SRL a scris:

Buna ziua! Noi ca si firma de distributie si montaj de materiale hidroizolatoare va recomandam sa folositi o membrana bituminoasa de calitate superioara. Ne gasiti pe str. Metalurgiei nr2 in Barlad pentru a va arata mostrele de membrane.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: hidroizolatie , fundatie casa , sfaturi ,

Taguri:    hidroizolatie,    fundatie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro