Caut meserias sau echipa pentru executarea unei case la rosu in Pitesti in primavara 2020
Caut meserias/echipa de meseriasi pentru executarea unei case la rosu tip p+m cu suprafata totala de circa 150 mp. Locatia se afla in apropiere de Pitesti si executia va incepe in primavara anului 2020. Cer seriozitate si calitate superioara a lucrarilor.
Intrebare trimisa de un cititor din - Pitesti , Arges
vezi si firme constructii Arges
Raspunsuri si comentarii
buna ziua daca doriti un pret ai mnoperei va rog sa ma contactati la nr 0770481416
Buna ziua
Aprox 11000 €
Suntem firma constructii de la a la z
0746335126
Buna ziua mai este valabilă firma de construcție, și vreau să știu care este costul unei case la roșu de la zero la o 100 de metri pătrați fara etaj simpla?
Buna ziua mai este valabilă firma de construcție, și vreau să știu care este costul unei case la roșu de la zero la o 100 de metri pătrați fara etaj simpla?
C
Posteaza!
Taguri: preturi, pret casa la rosu,
Buna ziua.
Disponibilitate pentru martie 2020, daca contractarea lucrarii se face pina la 01.12..2019.
Cand veti dori o oferta de pret a manoperei, discutam cu multa placere pe baza analizei proiectului.
Ca si dumneavoastra, su eu sint intersat doar de beneficiari seriosi si hotariti.
Cu stima. 0745 315 725.