renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut meserias sau echipa pentru executarea unei case la rosu in Pitesti in primavara 2020

Caut meserias/echipa de meseriasi pentru executarea unei case la rosu tip p+m cu suprafata totala de circa 150 mp. Locatia se afla in apropiere de Pitesti si executia va incepe in primavara anului 2020. Cer seriozitate si calitate superioara a lucrarilor.

Intrebare trimisa de un cititor din - Pitesti , Arges
vezi si firme constructii Arges

Raspunsuri si comentarii
CONSTRUCTZECE a scris:

Buna ziua.
Disponibilitate pentru martie 2020, daca contractarea lucrarii se face pina la 01.12..2019.
Cand veti dori o oferta de pret a manoperei, discutam cu multa placere pe baza analizei proiectului.
Ca si dumneavoastra, su eu sint intersat doar de beneficiari seriosi si hotariti.
Cu stima. 0745 315 725.

truta nicolae a scris:

buna ziua daca doriti un pret ai mnoperei va rog sa ma contactati la nr 0770481416

Ionut a scris:

Buna ziua
Aprox 11000 €
Suntem firma constructii de la a la z
0746335126

Vasile a scris:

Buna ziua mai este valabilă firma de construcție, și vreau să știu care este costul unei case la roșu de la zero la o 100 de metri pătrați fara etaj simpla?

Vasile a scris:

Buna ziua mai este valabilă firma de construcție, și vreau să știu care este costul unei case la roșu de la zero la o 100 de metri pătrați fara etaj simpla?
C

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    preturi,    pret casa la rosu,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro