renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Caut meseriasi in constructii pentru renovare casa in Sibiu

Buna seara. Doresc sa gasesc o echipa de meseriasi in constructii in vederea renovarii unei case batranesti in Cisnadie, Sibiu, Doresc doar contacte de la echipe serioase cu recomandari si calificari necesare dar si cu preturi decente. Nu fac plata in avans ci doar pe etape dupa fiecare finalizare. Pot oferi cazare la nevoie fara mese. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Cisnadie , Sibiu
vezi si firme constructii Sibiu

Raspunsuri si comentarii
Victor M. a scris:

Va oferin date de contact ale unor firme din Sibiu. In privinta recomandarilor, nu avem cum sa va ajutam. “Euro Construct AMT SRL”, str. Piata Noua Bl. i Ap. 29, Cisnadie, tel: 0740150380 ; “Eco Plus Construct” str. Rahova, nr.59 Sibiu, tel: 0369429965 sau 0746891063; “German Construct” Str. Petuniei nr.14 Sibiu, tel: 0742300225

dana a scris:

buna ziua va rog ajutati-ma caut echipa pregatita de meseriasi care sa stie ce fac, pt renivarea unei case vechi in prahova , cu recomandari, fara plata avans, cu justificari plata(materiale etc) harnici, cinstiti, muncitori

Lucian a scris:

Buna ziua suntem o societate comerciala din Sadu măr interesa anunțul dv va rog să mă contactați. 0740790041

Giorge a scris:

Bună ziua suntem o echipe de construcții
Mar interesa și pe mine anunțul din Cisnădie
Dacă puteți contactați-mă la nr de telefon 0758877214

Lucaciu Florin pfa autorizat a scris:

Execut ori ce fel de constructi renovari la chirie experiența 25 ani suntem o echipă de 4 băieți ,tel 0752691359

Mihai a scris:

Persoana fizica cu echipa specializata în domeniul construcții va sta la dispoziție și verbal și practic nr tel 0269700873 sau 0731295930 whatsApp Mulțumesc.

Ignat Lucian a scris:

Meseriaș 17 anii experiența doi an Dusseldorf doi an Franța execut lucrări de restaurare case vechi zidarii interioare glet rigips tencuieli sape izolații mansarde spaleți zugrăvit tras plasa pereți tavane.lucian Sibiu prețul la fata lucrări an funcție de metraj.tel.0759407971

Jeni a scris:

Caut meseriași pt renovare ap.Alba Iulia

Jeni a scris:

Caut meseriași pt renovare ap 2 camere in Alba Iulia.nr tel.34662081966

Ignat Lucian Sibiu a scris:

Meseriaș 17 anii experiența doi an Dusseldorf execut lucrări de tencuit zugrăvit șlefuit vopsit izolații mansarde restaurat case vechi șape rigips glet an Sibiu prețuri decente la fața locului se face estimarea negociabil.restaurez case vechi jud.sibiu.reparatii pereții crăpați cu plasa de Buzău ancorare . Lucian Sibiu 44 anii

Banu augustin a scris:

Cautam sa lucram cu firme an antrepriza suntem o firma din sibiu serioasa costruim case de jos la rosu tot ce cere clientu la un pret foarte mic contactatine care aveti nevoie de orce an domeniu costructilor va multumim asteptam raspunsuri

Banu augustin a scris:

Cautam sa lucram cu firme an antrepriza suntem o firma din sibiu serioasa costruim case de jos la rosu tot ce cere clientu la un pret foarte mic contactatine care aveti nevoie de orce an domeniu costructilor va multumim asteptam raspunsuri va rog sa apelati cu an credere nu veti regreta

Luca a scris:

Buna ziua la toată lumea :Sint meseriaș și mă pricep bine la amenajări interioare și exterioare ,Locuiesc in Sibiu ,,,și lucrez în toată țara noastră unde Sint solicitat , ok și colaborare🇦🇩

Luca a scris:

Buna ziua la toată lumea :Sint meseriaș și mă pricep bine la amenajări interioare și exterioare ,Locuiesc in Sibiu ,,,și lucrez în toată țara noastră unde Sint solicitat , ok și colaborare🇦🇩 0750819213

Muntean vasile a scris:

Executam interioare exterioare casetate rigips tavane skafe gresie parkiet zugrăveli tencuieli etc.0752943550 wotap

Adrian a scris:

Buna Ziua! Amenajez interioare!
Ofer Calitate și Seriozitate!
Locația Sibiu!
Nr tel: 0743863164

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: renovare casa , constructii case ,

Taguri:    renovare casa,    meserias,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro