renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce accesorii decorative pot alege pentru living?

Buna ziua, Living de bloc de apoximativ 30 mp, geamuri foarte mari (latime de 5.40 cu usa balcon), usa maro,tamplarie maro, pereti albi, parchet deschis cu insertii fine maro si canapea (coltar) mare de culoare crem sidefat cu perne decorative mici crem sidefat si mari mov foarte inchis tot sidefat. Mai am 3 scaune de bar negre cu inox. As vrea o biblioteca stejar bardolino (un maro inchis). Ce perdea, draperii, covor, biblioteca as putea alege. Pot sa aleg si un tablou mai mare? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Mariana C. a scris:

Biblioteca maro bardolino pe care o doriti se potriveste perfect. In privinta draperiei puteti opta pentru un material lucios, eventual matase, intr-una din nuantele: lila, ivory, maro sampanie. Perdelele albe, din matase cu insertii de model cu matase sau din organza, dar trebuie sa aiba falduri bogate ample, care ofera o atmosfera maiestuoasa incaperii. Covorul cu un model fantezist, poate avea forma ovala sau rotunda, iar culorile care compun modelul sa aiba dominanta nuanta maro castana sau mov inchis, cu alb murdar si negru doar de accent. Evitati modelele florale! in favoarea formelor geometrice, liniilor sinuoase, etc. O alta optiune ar putea fi un covor brocat, uni, cu modelul incastrat pe suprafata sa, intr-una din nuantele: maro acaju, violet ametist, maro frunza moarta.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobilier lemn,    perdele si draperii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro