renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce accesorii se potrivesc unui dormitor gri cu rosu?

Am un dormitor cu mobila in combinatia gri deschis cu rosu, parchet deschis la culoare, va rog sa ma sfatuiti in privinta culorii peretilor, draperiilor, perdelei, covorului si lustrei.Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Oradea , Bihor
vezi si firme constructii Bihor

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Culorile alese pentru pardoseala si mobilier va ajuta in realizarea unui design modern in dormitor. In acest caz, incercati sa zugraviti peretii in alb, realizand astfel o atmosfera deschisa, degajata. Perdeaua alba, din material fin, elegant, uni, bogata in falduri, langa care puteti accesoriza fie o draperie lucioasa rosie, in nuanta din mobilier, fie o draperie gri, uni, mai inchis decat mobilierul, dar din material lucios. Pentru covor va sugerez o varianta moderna, cu fire mai lungi, un desen fantezist in care sa se regaseasca gri, alb, rosu(asemeni nuantei din mobilier) si foarte putin negru(doar de accent). Pentru lustra ar fi preferabila una cu un brat sau cel mult doua brate, cu abajur alb (dar nu cu forme de flori). Desi este tentant sa alegeti lustra cu abajur rosu, va raspandi o lumina rosiatica, obositoare seara. Pentru echilibrul coloristic puteti accesoriza cu pernite decorative: gri mai inchis decat mobila(eventual asemeni draperiilor daca le preferati gri), rosu, grena, alb murdar si negru.

florentina a scris:

Va multumesc pentru raspuns!
As dori sa ma sfatuiti si in privinta amenajarii unui dormitor cu mobila de culoare neagra cu manere aurii, pardoseala deschisa la culoare (alun), iar zugraveala este in nuanta de portocaliu.Vreau sa stiu daca am ales bine culoarea peretilor sau trebuie schimbata si ce culoare ar trebui pentru perdele, draperii, cuvertura si covor.
Astept raspunsul dvs!
Va multumesc!

Vasile N. a scris:

Da, este o combinatie frumoasa si placuta intre mobilier si culoarea peretilor. Cred ca in aceasta camera ar fi potrivita o perdea alba, uni, din material delicat. Pentru draperii poate gasiti un material dens, lucios, galben auriu care s-ar asorta bine cu nuantele interiorului si cu feroneria mobilierului. Daca preferati sa mai introduceti o culoare de accent s-ar potrivi turcoaz sau nuante de bej, capuccino, ivory. Alegeti una dintre aceste nuante, care va place, si alegeti un covor in care sa se regaseasca acea culoare in proportie mai mare, langa care poate fi alb, galben sau portocaliu deschis si putin negru (de accent). Cuvertura poate fi uni in nuante de galben auriu sau nuanta aleasa dintre (turcoaz,bej, cappuccino, ivory) sau fondul acesteia sa aiba una dintre culori si insertii florale albe, bej sau negru. Veti realiza o ambianta vesela si luminoasa.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    combinatii de culori cu rosu,    culori zugraveli interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro