Ce am gresit in alegerea culorilor pentru living?
Buna ziua.
Am si eu niste nelamuriri in legatura cu livingul. O sa pun poze. Ceva nu este bine si nu stiu ce..parca lipseste ceva sau nu este ok o culoare. Va rog dati-mi sfaturi. Parchetul este wenge mobila alba iar peretele din spate verde mar..Perdeaua alba din voal si draperiile verzi , o nuanta mai inchisa putin decat peretele (este bine?). Canapea un crem mai inchis si covorul crem , nuanta sampanie. Deasupra canapelei am niste tablouri mari cat lungimea camapelei cu lalele multicolore pe fundal alb. Multumesc pentru toate raspunsurile.
Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: amenajare living ,
Taguri: wenge, idei amenajari interioare,
Culorile alese se potrivesc intre ele. Pentru a adauga putina vitalitate incaperii amplasati pe canapea cateva perne decorative cu fond negru cu model alb si verde, altele pe fond crem cu incastratii de model verde asemeni peretelui si putin negru. Daca aveti spatiu si va place un lampadar inalt cu abajur din matase crem (daca este amplasat pe peretele verde) sau verde daca in spate peretele este alb; cu incastratii delicate de model cu negru si verde, implicit crem sau alb. In timp puteti alege un alt covor cu fondul verde si model cu alb murder si negru sau gri antracit. Eventual 1-2 elemente decorative cu verde sau verde si alb pot fi amplasate in diferite spatii deschise ale mobilierului.