renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce arbusti decorativi de gradina cu flori exista?

M-ar interesa sa imi dati si mie o lista cu arbustii decorativi de gradina care infloresc multumesc, Valentina

Intrebare trimisa de un cititor din - Mangalia , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Va sugeram cativa arbusti decorativi cu flori ce pot fi amplasati individual sau in siruri, cu distante de 35-40 cm intre ei pentru o dezvoltare frumoasa.a) ITEA VIRGINICA- aspectul unei tufe bogate, cu inaltimea de aproximativ 2,5 m; florile au forma de amenti, ciorchini tubulari, alungiti spre varf cu inflorire bogata; perioada de inflorire este iunie-iulie; b) SPIREEA-cu mai multe soiuri aclimatizate in tara noastra: spireea bumalda ce ajunge la inaltimea de 60cm si are flori roz intens, grupate in rozete cu diametru de 12-15 cm; Spireea salicifolia ce ajunge la inaltimea de 2 m, cu tulpinite subtiri pe care cresc frunzele alungite, iar in partea superioara are flori erecte, de culoare roz, grupate ca intr-un spic bogat; Spireea salicifolia este o variatate de arbust cu flori albe, ce cresc in cununa bogata pe ramurile lungi si flexibile, orientate in jos, c) PRUNUS TRILOBA- Prunul chinezesc este un arbust cu inaltimea de 2 m care impresioneaza prin bogatia floricelelor mici si roz care impodobesc ramurile subtiri inainte de aparitia frunzelor, d) CAPRIFOIUL- Lastarii de caprifoi ajung si la 3 m lungime, motiv pentru care este bine sa-i plantati langa garduri sau sa ii faceti o scara de sustinere; infloreste de doua ori pe ani: o data in mai-iunie, septembrie-octombrie. Sper ca v-am putut fi de folos!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: arbusti , gradina ,

Taguri:    flori,    arbusti,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro