Ce as putea sa ii fac livingului meu open space sa arate mai interesant?
Buna seara.
Am cumparat un apartament cu living open space. Am aranjat aceasta insulita. Nu stiu cum ar arata bine si ce as putea sa ii fac sa arate super interesant.
Intrebare trimisa de un cititor din - Bistrita , Bistrita-Nasaud
vezi si firme constructii Bistrita-Nasaud
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: living openspace, insula bucatarie,
Nu avem detalii in privinta stilului actual de amenajare, al coloritului existent, al elementelor de mobilier. In acest caz, va sugerez cateva idei generale. 1) Daca aveti stil clasic, puteti amplasa in zona insulitei elemente de mobilier in acelasi stil, dar cu un colorit de contrast (alb sau negru eventual) opus celui existent. 2)Puteti amplasa pe peretele din spatele insulitei fie un tapet care sa evidentieze zona, fie sa placati peretele cu piatra decorativa, cu piatra de rau sau cu lamele din lemn natur provenit din diferite esente lemnoase, peste care sa aplicati un strat de lac protector. Impactul vizual va fi special si va personaliza spatiul. 3) Daca ati amenajat spatiul in stil modern, puteti amplasa masa de sticla si scaune cu spatar din PVC transparent, cu picioare de metal cromat sau din lemn. Asezati un covoras in stil modern, cu fire lungi, cu o cromatica bogata, in care sa se regaseasca si nuantele din mobilierul existent deja, dar si alte culori vii. Sper ca v-am putut fi de folos! Daca nu, reveniti cu cateva detalii sau poze.