Ce chit se potriveste unei faiante alb cu oranj pusa in forma de tabla de sah?
Va rog sa ma ajutati. Am in bucatarie faianta alb cu oranj pusa in forma de sah. Ce chit i s-ar potrivi daca gresia este de culoare maro deschis si mobila e alba spre cenusiu ? Va rog sa-mi raspundeti. Am uitat sa zic ca camera e mare de 4m pe 4.50m.
Intrebare trimisa de un cititor din - Oradea , Bihor
vezi si firme constructii Bihor
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: finisaje interioare ,
Taguri: chit rosturi, faianta alb cu portocaliu,
Alegerea chitului pentru rosturi in cazul dvs. va avea rol decorativ, deoarece aveti doua culori ale faiantei. De obicei, se alege o culoare putin mai inchisa decat cea a placii de faianta mai inchisa (cazul de fata) sau culoarea incastrata pe suprafata deschisa in cazul fuziunii de culori pe suprafata placii. Va sugerez sa alegeti chit intr-una din nuantele: caramel, siena sau terra. Ordinea precizata este de la deschis spre inchis(de la Ceresit). Daca aveti in bucatarie si un covor cu nuante de marouri, puteti alege varianta terra; daca doriti sa obtineti luminozitate si sa evidentiati culoarea vesela orange, alegeti varianta caramel; in cazul chitului siena va evidentia ambele culori ale faiantei, dar va trebui echilibrat cu cateva elemente decorative(fata de masa, servetele decorative, etc).