renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare as putea alege in bucatare pentru a o mai lumina?

Buna ziua, Am o bucatarie de 4,60 pe 2,40.....gresia este bej cu striatii de wenghe,mobila am comandat-o deja....corpurile sus si jos sunt alb magnolie iar blatul este wenghe si continua si pe partea unde in mod....normal se pune faianta(intre blat si corpuri).....teama mea este sa nu fie prea intunecoasa bucataria cu atata....wenghe...precizez ca si usile in tot apartamenul sunt stejar wenghe si blatul de la bucatarie, bucataria este foarte luminoasa are 2 geamuri de 240 in total....v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde si daca m-ati ajuta cu culoarea de "pata"....stiu eu un verde fistic sau galben....? Multumesc frumos !

Intrebare trimisa de un cititor din - Zalau , Salaj
vezi si firme constructii Salaj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Puteti zugravi peretii fie in verde fistic, fie in galben pai. Va sugerez sa faceti un perete cu verde fistic si ceilalti galben pai. In acest caz, covorul poate avea combinatie de crem, galben, verde iarba, verde fistic, maro sau bej si putin, foarte putin negru. Astfel veti avea un design vesel, care estompeaza delicat nuanta inchisa a mobilierului. Daca aveti spatiu suficient, puteti amplasa o floare decorativa in bucatarie, care ar intensifica nota de veselie.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori bucatarie,    bucatarie intunecata,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro